Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε με «Λούτσο» ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε με «Λούτσο» ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2013 22:40
Με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα να μπαίνει στο παιχνίδι και να σκοράρει στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Άνοιξε το σκορ στο 59’ ο Μπεργκ, ισοφάρισε προσωρινά στο 61’ ο Ντε Μπλάσιτς.

Στην 3η θέση της βαθμολογίας «σκαρφάλωσε» ο Παναθηναϊκός ο οποίος παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα στη Λεωφόρο και έφτασε τους 11 βαθμούς στη Σούπερ Λιγκ, δύο πίσω από τον 2ο ΠΑΟΚ και 5 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» έχοντας σε καλή μέρα τους Κλωναρίδη και Πράνιτς, ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και έψαξαν τον τρόπο να διασπάσουν την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.

Το γκολ δεν ήρθε στο πρώτο μέρος, με τον Παναθηναϊκό όμως να μπαίνει ακόμα πιο δυνατά στην επανάληψη και να χάνει τρεις μεγάλες ευκαιρίες αρχικά με τον Ζέκα στο 47’ και ύστερα με τον Μπέργκ στο 49’ και στο 53’.

Ωστόσο ο Σουηδός επιθετικός κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ στο 59’, πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ για το 1-0 των γηπεδούχων.

Η απάντηση του Αστέρα ήταν άμεση, καθώς στο 61’ ο Ντε Μπλάσις με ένα εξαιρετικά τεχνικό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Καπίνο.

Κάπου εκεί, ο Γιάννης Αναστασίου έριξε στο παιχνίδι τον Λουτσιάνο Φιγκερόα και αυτός στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, δικαίωσε τον προπονητή του, καθώς διαμόρφωσε το 2-1 στο 76’, γκολ που επέτρεψε τελικά στον Παναθηναϊκό να πάρει την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα και να φτάσει τους 11 βαθμούς.

Αντίθετα, ο Αστέρας απογοήτευσε, και δίκαια γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Παναθηναϊκός: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (74’ Φιγκερόα), Ντίνας, Μπεργκ (90’ Μπαϊράμι).

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Ζησόπουλος (80’ Καράσκο), Γκόιαν, Ουσέρο, Κοντοές, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι (53’ Εντό), Ναβάρο, Μπαράλες (78’ Χουάνμα).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.