Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Δύο στα δύο για ΑΕΚ

Γ’ Εθνική: Δύο στα δύο για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2013 18:41
Μπροστά σε περίπου 20 χιλιάδες οπαδούς της, η ΑΕΚ έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα, νικώντας με 2-1 τη Θύελλα Ραφήνας. Ντακόλ (30’) και Πλατέλλας (59’) τα γκολ, έχασε πέναλτι ο Ανάκογλου.

Με τον κόσμο της ΑΕΚ να δημιουργεί μια τρομερή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ κέρδισε με 2-1 τη Θύελλα Ραφήνας και πήρε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες.

Ωστόσο για ακόμα ένα παιχνίδι οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα σπατάλησαν ένα… τσουβάλι ευκαιρίες που θα επέτρεπαν στην ΑΕΚ να είχε «καθαρίσει» τη νίκη και όχι να αγχωθεί στα τελευταία λεπτά από το γκολ του εξαιρετικού Ραμπαβήλα ο οποίος μείωσε σε 2-1 στο 74’ έπειτα από τραγικό λάθος του Ρόβα στον χώρο του κέντρου.

Η «Ένωση» είχε την υπεροχή από την αρχή της αναμέτρησης και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει νωρίς το σκορ με πέναλτι, ωστόσο ο Ανάκογλου αστόχησε από την «άσπρη βούλα» στο 4’.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν την Θύελλα ωστόσο ήταν βιαστικοί στην τελική προσπάθεια. Εν τέλει στο 30’ ο Ντακόλ έδωσε τη λύση, καθώς ύστερα από σέντρα του Τσουμάγκα και άστοχη έξοδο του Κατσιούλη, έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια, η ΑΕΚ απείλησε αρκετές φορές κυρίως με τον Πλατέλλα την εστία των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως να καταφέρει να πάει στα αποδυτήρια με ένα δεύτερο γκολ.

Ίδιο σκηνικό στην επανάληψη, με τους Πλατέλλα και Ράμα να πιέζουν για το 2-0 το οποίο ήρθε στο 59’ από τον πρώτο, με τον Έλληνα άσο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στα υπόλοιπα λεπτά, οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια χαλάρωσης και το πλήρωσαν, όταν έπειτα από μεγάλο λάθος του Ρόβα, ο Ραμπαβήλας βγήκε τετ-α-τετ με τον Βούρα και μείωσε σε 2-1.

Παρόλα αυτά η ΑΕΚ στα υπόλοιπα λεπτά κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος και να κάνει το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.