Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσιμίκας για το ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, σκληρές οι προπονήσεις» (video)

Τσιμίκας για το ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, σκληρές οι προπονήσεις» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2020 22:57
Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Λίβερπουλ παίζοντας στο δεύτερο 45λεπτο του φιλικού αγώνα των «κόκκινων» με την Στουτγκάρδη, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Μετά το παιχνίδι, ο Έλληνας μπακ έκανε δηλώσεις στο κανάλι του συλλόγου, εκφράζοντας την επιθυμία να δουλέψει περισσότερο και να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ:

«Νιώθω πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου. Θέλω να δουλέψω περισσότερο και να παίζω πιο συχνά στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Θέλω να είμαι έτοιμος για τα πάντα», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας άσος και πρόσθεσε:

«Τα φιλικά παιχνίδια είναι δύσκολα. Πρώτα από όλα πρέπει να φτιάξουμε το επίπεδο της φυσικής κατάστασης, γι’ αυτό έτρεχα αρκετά. Θέλω να δείξω καλή εικόνα και ότι τα δίνω όλα. Και το αποτέλεσμα είναι το πιο σημαντικό, τόσο στα φιλικά όσο και στα επίσημα παιχνίδια. Ήταν μια καλή εμφάνιση, βγάλαμε στο γήπεδο όλα αυτά που κάναμε στις προπονήσεις. Ότι ήθελε να δει ο προπονητής, το δείξαμε στο γήπεδο. Κερδίσαμε, το κρατάμε και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολες είναι οι προπονήσεις αλλά και για το ξεκίνημα της νέας σεζόν:

«Οι προπονήσεις είναι πολύ σκληρές, όμως προσπαθώ πολύ να δουλεύω σκληρά και να είμαι έτοιμος. Όλοι οι παίκτες με υποδέχτηκαν θερμά. Με βοήθησαν πολύ να κάνω το καλύτερο στο γήπεδο, να τα δώσω όλα. Όλοι μαζί ελπίζουμε για το καλύτερο. Θέλω να ξεκινήσω τη σεζόν. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.