Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σεβίλλη-Ίντερ: Για 6η φορά στην κορυφή οι Ανδαλουσιανοί! (video)

Σεβίλλη-Ίντερ: Για 6η φορά στην κορυφή οι Ανδαλουσιανοί! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
22/8/2020 00:05
Η Σεβίλλη κάθισε και πάλι στον θρόνο της! Οι Ανδαλουσιάνοι σε έναν τελικό με φρενήρη ρυθμό επιβλήθηκαν με 3-2 της Ίντερ και κατέκτησαν το 6ο τρόπαιο της ιστορίας τους, όντας βέβαια η πολυνίκης του θεσμού. Προηγήθηκε η Ίντερ με πέναλτι του Λουκάκου στο 5', ανέτρεψε το σκορ με δύο γκολ του Ντε Γιονγκ στο 12' και στο 33' η Σεβίλλη. Οι «νερατζούρι» ισοφάρισαν με τον Γοδίν στο 36', για να έρθει ο Ντιέγκο Κάρλος με ένα ψαλιδάκι στο 74' να δώσει τη νίκη και το τρόπαιο στους Σεβιγιάνους.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από την αρχή και στο 4' ο Λουκάκου έφυγε ταχύτατα στην πλάτη του Ντιέγκο Κάρλος, με τον αμυντικό της Σεβίλλης να τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή. Ο Ντάνι Μάκελι υπέδειξε σωστά την παράβαση με τον Βέλγο φορ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι Ανδαλουσιάνοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο στη συνέχεια και κατάφεραν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι επτά λεπτά μετά. Ο Χεσούς Νάβας βγήκε ωραία από τα δεξιά, σέντραρε υπέροχα για τον Ντε Γιονγκ και αυτός με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Χαντάνοβιτς για το 1-1.

Οι «νερατζούρι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 17' ζήτησαν έντονα πέναλτι σε χέρι του Ντιέγκο Κάρλος μέσα στην περιοχή, ο Μάκελι έδειξε παίζεται όμως και ο Αντόνιο Κόντε τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Οι δύο ομάδες έδειχναν διάθεση να επιτεθούν και έψαξαν το γκολ, με τους Σεβιγιάνους να παίρνουν το προβάδισμα στο 33'. Ο Μπανέγα εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Ντε Γιονγκ πήδηξε ψηλότερα από όλους και με μία υπέροχη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι Ισπανοί δεν χάρηκαν το προβάδισμα τους για πολύ καθώς τρία λεπτά αργότερα δέχτηκαν την ισοφάριση με παρόμοιο τρόπο. Ο Μπρόζοβιτς σέντραρε, ο προωθημένος Γοδίν πήρε την κεφαλιά και ισοφάρισε για τους «νερατζούρι».

Το σύνολο του Κόντε κυνήγησε το τρίτο τέρμα, ο Λουκάκου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπόνο σε τετ α τετ στο 65' και εννιά λεπτά μετά η Σεβίλλη έκανε το 3-2. Μετά από ακόμη μία στημένη φάση και φαόυλ του Μπανέγκα, ο Ντιέγκο Κάρλος έπιασε ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι μέσα στην περιοχή ο Λουκάκου έβαλε το πόδι του στην πορεία της μπάλας και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς. Το γκολ πιστώθηκε στον αμυντικό της Σεβίλλης ο οποίος λίγο αργότερα αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αντόνιο Κόντε πέρασε τους Έρικσεν, Σάντσεζ και Μόουζες στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να ισοφαρίσει το παιχνίδι και έφτασε κοντά στο 3-3 όταν ο τελευταίος έπιασε ένα αδύναμο πλασέ μέσα στην περιοχή στο 81', με τον Κουντέ όμως να σταματάει εύκολα την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή.

Στα τελευταία λεπτά που ακολούθησαν οι Ιταλοί έψαξαν την ισοφάριση χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Ισπανούς να ξεσπούν σε έντονους πανηγυρισμούς.



glomexv-c52zjhk54mbt-sf

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.