Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λυών - Μπάγερν Μονάχου: «Σβηστά» στον τελικό οι κυνικοί Βαυαροί (video)

Λυών - Μπάγερν Μονάχου: «Σβηστά» στον τελικό οι κυνικοί Βαυαροί (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
19/8/2020 23:49
Η Μπάγερν Μονάχου δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που διέσυρε την Μπαρτσελόνα πριν λίγες ημέρες, όμως έκανε το καθήκον της απέναντι στη Λυών, στον δεύτερο ημιτελικό του Final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξάγεται στη Λισαβόνα και νικώντας 3-0 τους Γάλλους, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (23/8), εκεί όπου την περιμένει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Την ευκαιρία να κατακτήσει για έκτη φορά στην ιστορία της το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει την προσεχή Κυριακή (23/8) στο «Ντα Λουζ» η πρωταθλήτρια Γερμανίας. Κόντρα στη Λυών δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο απέναντι στην Μπαρτσελόνα, όμως ήταν κυνική και με πρωταγωνιστή τον Σερτζ Γκνάμπρι ο οποίος σκόραρε δύο φορές, πήρε την πρόκριση.

Η Λυών ήταν εκείνη που ξεκίνησε πιο καλά τον αγώνα και στα πρώτα λεπτά δημιούργησε τρεις μεγάλες ευκαιρίες, έχοντας μάλιστα και δοκάρι σε προσπάθεια του Τοκό Εκαμπί.

Η Μπάγερν Μονάχου όμως είχε την ουσία και στο 18' άνοιξε το σκορ με υπέροχη κίνηση και δυνατό αριστερό σουτ του Γκνάμπρι. Οι Γάλλοι έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα, οι Βαυαροί δεν έφτιαξαν πολλές φάσεις, όμως 15 λεπτά αργότερα βρήκαν και δεύτερο γκολ «κλειδώνοντας» από πολύ νωρίς την πρόκριση για τον τελικό.

Ο Γκνάμπρι έδωσε την μπάλα στα αριστερά στον Πέρισιτς, ο Κροάτης εξτρέμ γύρισε ιδανικά στον Λεβαντόφσκι, όμως ο Πολωνός φορ δεν μπόρεσε από τη μικρή περιοχή να νικήσει τον Λόπες, χάνοντας μία ευκαιρία από αυτές που δεν συνηθίζει. Το «ριμπαόυντ» όμως κατέληξε στον Γκνάμπρι και ο 25χρονος άσος σκόραρε ξανά για το 2-0.

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου και στην επανάληψη η Λυών έδειξε διάθεση να επιτεθεί. Οι παίκτες του Ρούντι Γκαρσία δεν είχαν σκοπό να τα παρατήσουν. Έψαξαν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο... κόλπο της πρόκρισης αλλά δεν το βρήκαν, παρά τις καλές στιγμές που δημιούργησαν.

Ο χρόνος κυλούσε, η Μπάγερν Μονάχου έκανε διαχείριση του αποτελέσματος που τη βόλευε και βρήκε και τρίτο τέρμα στο 88' με τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος έφτασε τα 15 γκολ στη διοργάνωση. Το τελευταίο σφύριγμα του Ισπανού διαιτητή Λάοθ, η ομάδα του Χάνσι Φλικ έφτασε στη νίκη-πρόκριση δίνοντας πλέον ραντεβού με την Παρί Σεν Ζερμέν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, που θα ρίξει την αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2019/20 και επίσημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.