Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικά με τα περσινά ρόστερ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Οριστικά με τα περσινά ρόστερ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2020 15:28
Χωρίς τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα αγωνιστούν ΑΕΚ και Ολυμπιακός στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε η αναμέτρηση στις 30 Αυγούστου να διεξαχθεί με τα περσινά ρόστερ των ομάδων.

Όπως αναμένονταν, με τα περσινά ρόστερ θα αγωνιστούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (30/8) ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Αυτή ήταν η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο ομάδες δεν θα έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν μεταγραφές που έγιναν για την σεζόν 2020/21, ούτε οι δανεικοί που επέστρεψαν το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τσιμίκα, Ομάρ, Γκασπάρ και Χριστοδουλόπουλο που έχουν αποχωρήσει, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες Ραφίνια, Χολέμπας, Κρίστινσον, Αποστολόπουλος και όποιος άλλος αποκτηθεί μέχρι την ημέρα του τελικού.

Η ΑΕΚ δεν θα έχει στη διάθεση της τους Μπάρκα, Χουλτ, Κλωναρίδη, Γιακουμάκη που αποχώρησαν, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Ινσούα, Ενομπακάρε, Ιατρούδης, Καρακλάγιτς και όποιος άλλος αποκτηθεί μέχρι τις 30 Αυγούστου. Δικαίωμα συμμετοχής δεν θα είχαν ούτε οι Βράνιες και Αραούχο εφόσον επέστρεφαν στην ομάδα μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.