Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Ιταλός Ντόβερι στο ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας (video)

Ο Ιταλός Ντόβερι στο ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2020 14:01
Ο Ιταλός διαιτητής Ντανιέλε Ντόβερι θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πότε είχε σφυρίξει ξανά σε παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ιταλική σφυρίχτρα θα έχει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας στην Τούμπα (25/8) για τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ντανιέλε Ντόβερι.

Ο 42χρονος είναι διαιτητής από το 2002 και τον Ιούνιο σφύριξε τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Νάπολι και Γιουβέντους. Πρόκειται για τον διαιτητή που διεύθυνε το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Οκτώβριο του 2018 (1-2). Μάλιστα η διαιτησία του σε εκείνο το παιχνίδι είχε προκαλέσει συζητήσεις, δίνοντας από ένα πέναλτι για την κάθε ομάδα, προκαλώντας αρκετές διαμαρτυρίες και από τις δύο πλευρές. Ο ίδιος δεν έχει διευθύνει ποτέ παιχνίδι τελικής φάσης κάποιου διασυλλογικού τουρνουά της UEFA.

Βοηθοί του Ιταλού διαιτητή θα είναι οι συμπατριώτες του Ματέο Πάσερι, Ντάριο Κεκκόνι και Τζιανπάολο Καλβαρέσε.

Οι δύο αποφάσεις πέναλτι που έδωσε ο Ντόβερι στο Άρης-ΠΑΟΚ το 2018, όπως σχολιάστηκαν από τον καθηγητή διαιτησίας, Παναγιώτη Βαρούχα στην «Αθλητική Κυριακή»:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.