Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στον μεγάλο τελικό οι Ανδαλουσιάνοι! (video)

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στον μεγάλο τελικό οι Ανδαλουσιάνοι! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/8/2020 00:01
Η Σεβίλλη επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο ημιτελικό του Europa League και έτσι θα διεκδικήσει το 6ο τρόπαιο της ιστορίας της. Προηγήθηκαν με πέναλτι του Μπρούνο Φερντάντεζ στο 9' οι Άγγλοι, ισοφάρισαν στο 26' με τον Σούσο οι Ανδαλουσιάνοι οι οποίοι έφτασαν στην ανατροπή με γκολ του Ντε Γιονγκ στο 78'.

Ο Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ επέλεξε τον Ντε Χέα κάτω από τα δοκάρια αντί του Ρομέρο, ενώ ο Ζούλιαν Λοπετέγκι επέλεξε τους ίδιους έντεκα που ξεκίνησαν απέναντι στη Σεβίλλη. Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και στο 8' ο Μαρσιάλ βρήκε εξαιρετικά τον Ράσφορντ μέσα στην περιοχή, ο Άγγλος έπιασε το σουτ αλλά στη συνέχεια ανατράπηκε από τον Ντιέγκο Κάρλος με τον ρέφερι της αναμέτρησης να καταλογίζει την παράβαση. Ο Μπρούνο Φερνάντεζ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και με το 8ο του τέρμα σε 10 αναμετρήσεις στην διοργάνωση, άνοιξε το σκορ.

Έξι λεπτά μετά οι παίκτες του Σόλσκιερ άγγιξαν και δεύτερο τέρμα, το σουτ όμως του Φρεντ μέσα από την περιοχή κατέληξε λίγο άουτ. Οι Ισπανοί ισορρόπησαν το παιχνίδι, βγήκαν μπροστά και στο 26' μετά από υπέροχη αντεπίθεση έφτασαν στην ισοφάριση με τον Σούσο. Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό από την αρχή, με την Γιουνάιτεντ ωστόσο να είναι πιο απειλητική μετά το 1-1. Αρχικά ο Μαρσιάλ στο 33' από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μπόνο, ενώ στη συνέχεια ο Ράσφορντ σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να δώσει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η ομάδα του Μάντσεστερ έδειξε τις επιθετικές της διαθέσεις από την αρχή της επανάληψης και μόλις στο 46' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκρίνγουντ να βρίσκεται απέναντι στον Μπόνο αλλά να μην καταφέρνει να τον κερδίσει. Τέσσερα λεπτά μετά Μαρσιάλ και Φερνάντεζ δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στη συνέχεια ο Γάλλος επιθετικός βρέθηκε δύο φορές απέναντι στον τερματοφύλακα της Σεβίλλης και στις δύο όμως νικήθηκε από τον αντίπαλο του.

Από εκεί και έπειτα οι «Ανδαλουσιάνοι» κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 74' ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Φερνάντεζ μέσα στην περιοχή, με τον Μπριχ όμως να δείχνει παίζεται. Τρία λεπτά μετά όμως ο Νάβας βγήκε ωραία από τα δεξιά, σέντραρε ωραία μέσα στην περιοχή και ο Ντε Γιονγκ βρέθηκε αφύλαχτος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Στο τελευταίο τέταρτο η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να πιέσει και να φτάσει στην ισοφάριση αλλά δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη ευκαιρία, με την Σεβίλλη να παίρνει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό όπου περιμένει τον νικητή του παιχνιδιού Ίντερ-Χετάφε.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.