Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διαστημική Μπάγερν, διέσυρε με 8-2 το «φάντασμα» της Μπαρτσελόνα! (video)

Διαστημική Μπάγερν, διέσυρε με 8-2 το «φάντασμα» της Μπαρτσελόνα! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/8/2020 23:58
Μία Μπάγερν Μονάχου από άλλο πλανήτη δεν έδειξε οίκτο απέναντι στο φάντασμα της Μπαρτσελόνα, κέρδισε με 8-2 αφήνοντας την εμφατικά εκτός ημιτελικού. Μίλερ (4',31'), Πέρισιτς (22'), Γκνάμπρι (28') Κίμιχ (63'), Λεβαντόφσκι (82') και Κουτίνιο (85',89') τα γκολ των Βαυαρών, είχαν ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Αλάμπα (7') οι Καταλανοί, το άλλο γκολ ο Σουάρεζ (57'). Δοκάρι ο Μέσι (10') ο οποίος όμως δεν φάνηκε μέσα στο παιχνίδι.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με φρενήρη ρυθμό η Μπάγερν πήρε το κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4’. Μίλερ και Λεβαντόφσκι συνεργάστηκαν άψογα μέσα στην περιοχή με τον πρώτο να σημαδεύει σωστά με το αριστερό και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν. Η Μπαρτσελόνα παρά το αρχική ψυχρολουσία, ισορρόπησε άμεσα το παιχνίδι και τρία λεπτά μετά ισοφάρισε με απίθανο αυτογκόλ του Αλάμπα μετά από γύρισμα του Άλμπα.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους Καταλανούς που μέσα σε δύο λεπτά άγγιξαν το 2-1. Αρχικά ο Σουάρεζ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νόιερ σε τετ α τετ στο 9’ και στην επόμενη φάση ο Μέσι επιχείρησε σέντρα από τα δεξιά, ο Μπουσκέτς δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και αυτή κατέληξε στο δοκάρι του Νοίερ που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στο 20’ οι τυπικά γηπεδούχοι απειλούν ξανά με τον Μέσι από εκεί και έπειτα όμως η Μπάγερν κυριάρχησε στο γήπεδο. Αρχικά πήρε και πάλι το προβάδισμα με ωραίο διαγώνιο σουτ του Πέρισιτς στο 22’, πέντε λεπτά μετά ο Λεβαντόφσκι δεν μπόρεσε να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα στην αμέσως επόμενη φάση οι Βαυαροί πέτυχαν το 1-3. Ο Γκορέτσκα με εξαιρετική ασίστ στην πλάτη της άμυνας, βρήκε υπέροχα τον Γκνάμπρι ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του και εκτέλεσε τον Τερ Στέγκεν. Δύο λεπτά μετά ο Λεβαντόφσκι βγήκε τετ α τετ, νικήθηκε όμως από τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να έρθει στο 31’ ο Μίλερ να εκμεταλλευτεί την σέντρα του Κίμιχ και με κοντινή προβολή να γράψει το 1-4.

Η Μπάγερν πήγε στα αποδυτήρια έχοντας ένα ισχυρό προβάδισμα, με τον ρυθμό στην επανάληψη να συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς. Οι «μπλαουγκράνα» φάνηκε να μπαίνουν και πάλι στο παιχνίδι στο 57’ όταν ο Σουάρεζ με υπέροχη ενέργεια απέφυγε τον Μπόατενγκ και με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νόιερ.

Οι Βαυαροί ωστόσο δεν είχαν διάθεση να ανησυχήσουν και στο 63’ ο Ντέιβις πέρασε σαν σταματημένο τον Σεμέδο δίνοντας έτοιμο γκολ στον Κίμιχ για το 2-5. Το σύνολο του Χάνσι Φλικ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και με πρωταγωνιστή στη συνέχεια τον δανεικό από την Μπαρτσελόνα Κουτίνιο, διέσυρε την αντίπαλο της. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έδωσε μισό γκολ στον Λεβαντόφσκι με τον Πολωνό να βάζει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ,ενώ στη συνέχεια ο Κουτίνιο με δύο δικά του τέρματα μέσα από την περιοχή (85',89') έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.