Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γουλβς - Σεβίλλη: Ο Οκάμπος έστειλε τους Ανδαλουσιανούς στην τετράδα (video)

Γουλβς - Σεβίλλη: Ο Οκάμπος έστειλε τους Ανδαλουσιανούς στην τετράδα (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
11/8/2020 23:56
Η Σεβίλλη συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τη Γουλβς στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Ντούισμπουργκ για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, όμως ένα γκολ του Οκάμπος λίγο πριν το φινάλε, της έδωσε την πρόκριση για τους «4», εκεί όπου θα κοντραριστεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Ανδαλουσιανοί συνάντησαν το... πούλμαν που είχε στήσει ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο μπροστά στην εστία του Ρούι Πατρίσιο αλλά τελικά έλυσαν το «Γόρδιο δεσμό» της άμυνας των «λύκων» και πανηγύρισαν ακόμα μία πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Άλλωστε αποτελούν το σύλλογο με τις περισσότερες κατακτήσεις του τροπαίου, έχοντας ανέβει πέντε φορές στο πρώτο σκαλί του βάθρου, την τελευταία 15ετία.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία πάντως χάθηκε για τη Γουλβς. Ο Τραορέ έκανε μία εκπληκτική κούρσα στο 11' και κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του από τον Ντιέγκο Κάρλος. Ο Ραούλ Χιμένεθ ανέλαβε την εκτέλεση όμως νικήθηκε από τον Μαροκινό γκολκίπερ Μπόνο ο οποίος έπεσε στη σωστή γωνία κι απομάκρυνε την μπάλα. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο φετινό χαμένο πέναλτι του Μεξικανού στράικερ.

Σιγά-σιγά και όσο κυλούσε ο χρόνος οι Ίβηρες ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και ήταν φανερό πως αν σκόραρε ένας από τους δύο αντιπάλους, θα ήταν εκείνοι.

Στο 62' ο Εν-Νεσίρι έκανε μία εκπληκτική ατομική ενέργεια αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρούι Πατρίσιο στο τετ α τετ. Η Σεβίλλη πίεζε αλλά δεν έβρισκε τον τρόπο να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Γουλβς κι όλα έδειχναν ότι το ματς θα πήγαινε στην παράταση.

Στο 88ο λεπτό όμως ο Έβερ Μπανέγκα σέντραρε από τα δεξιά και ο Λούκας Οκάμπος με μία υπέροχη κεφαλιά πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης, χαρίζοντας την πρόκριση στη Σεβίλλη και σταματώντας το... όνειρο των Άγγλων για «εμφύλιο» στα ημιτελικά.

Δείτε το video με τα highlights του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.