Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική τριάρα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ομόνοια (video)

Φιλική τριάρα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ομόνοια (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/7/2020 21:48
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 την Ομόνοια σε φιλικό παιχνίδι στο Ρέντη και έδειξε ότι παραμένει σε καλή κατάσταση, οκτώ ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Γουλβς στο «Μολινό». Καμαρά (39’), Βαλμπουενά (45’) και Ραντζέλοβιτς (55’) οι σκόρερ.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 την Ομόνοια σε φιλικό παιχνίδι στο Ρέντη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να χρησιμοποιεί βασική ενδεκάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν δυνατά, έχοντας δύο καλές ευκαιρίες με τον Μασούρα στο πρώτο εξάλεπτο, ενώ στο 12’ η Ομόνοια απάντησε με μακρινό σουτ του Γκόμεθ που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, μιας και δε βοηθούσαν οι καιρικές συνθήκες λόγω της έντονης ζέστης, ωστόσο ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμούς στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 39’ έπειτα από λάθος του Λούφτνερ ο Καμαρά βρέθηκε σε τετ-α-τετ και κέρδισε με διπλή προσπάθεια τον Φαμπιάνο, ενώ στο 45’ ο Βαλμπουενά με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Η Ομόνοια απείλησε πρώτη στο ξεκίνημα της επανάληψης με σουτ του Τιάγκο στο 49’ που πέρασε λίγο έξω, όμως έξι λεπτά μετά ο Ολυμπιακός πέτυχε τρίτο γκολ με κεφαλιά του Ραντζέλοβιτς. Στη συνέχεια η κυπριακή ομάδα έψαξε ένα γκολ και είχε δύο καλές στιγμές με απευθείας εκτελέσεις φάουλ των Γκόμεθ (62’) και Κίκο (81’), ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύο καλά σουτ με Καμαρά (86’) και Τοροσίδη (90’). Το 3-0 έμεινε ως το φινάλε, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της ρεβάνς με την Γουλβς στο «Μολινό» στις 6 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι παρακολούθησε από κοντά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μετά το φινάλε αντάλλαξε χειραψία με τους παίκτες, ενώ είχε συνομιλία με τον άλλοτε ερυθρόλευκο και νυν φορ της Ομόνοιας, Ματ Ντάρμπισιρ, ο οποίος αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα (78′ Αλέν), Γκασπάρ (64′ Τοροσίδης), Μπα, Σισέ (64′ Παπαδόπουλος), Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (64′ Καφού), Γκιλιέρμε, Μασούρας (46′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (59′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (64′ Λοβέρα).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν (64′ Λοΐζου), Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς (74′ Κίκο), Γκόμες (64′ Κούσουλος), Γκόμεθ (78′ Σάββα), Μποτεάκ (74′ Τζιωνής), Μαυρίας, Τιάγκο, Κακουλλής (74’ Ντάρμπισιρ).

Το γκολ του Βαλμπουενά με απευθείας εκτέλεση φάουλ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.