Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2020 13:59
Η Μπεσίκτας πήρε την 3η θέση στο τουρκικό πρωτάθλημα και έστειλε τον ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους της κλήρωσης για τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους.

Το τουρκικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλέον ο ΠΑΟΚ γνωρίζει τους πιθανούς του αντίπαλους στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπεσίκτας επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Γκεντσλερμπιρλίγκι και εξασφάλισε το εισιτήριο που δεν μπορεί να αξιοποιήσει η Τραμπζονσπόρ λόγω τιμωρίας.

Αυτή η εξέλιξη έστειλε τον ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους εν όψει της κλήρωσης στις 10 Αυγούστου και οι πιθανοί αντίπαλοι του είναι:

Μπεσίκτας (Τουρκία)
Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)
Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία)

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι η Τραμπζονσπόρ έχει προσφύγει στο CAS καταθέτοντας έφεση κατά της απόφασης που την έθεσε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σε περίπτωση που ο σύλλογος από την Τραπεζούντα δικαιωθεί από το Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο τότε θα πάρει τη θέση της Μπεσίκτας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στους ισχυρούς της κλήρωσης.

Η απόφαση αναμένεται στα τέλη Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου. Σε αυτήν την εξέλιξη, οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ θα είναι η Αλκμάαρ (Ολλανδία), η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (Κροατία) και η Τραμπζονσπόρ (Τουρκία).

Το μονό παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στις 25 ή 26 Αυγούστου, με την έδρα να προκύπτει στην κλήρωση. Σε περίπτωση πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα εξασφαλίσει ως μίνιμουμ τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.