Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σε ποια έδρα θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας; Δείτε τις αποδόσεις

Σε ποια έδρα θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας; Δείτε τις αποδόσεις

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2020 15:53
Στον… αέρα βρίσκεται η έδρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μετά το «κόκκινο φως» της ΕΛ.ΑΣ για να γίνει ο αγώνας στην Ριζούπολη. Δείτε τις αποδόσεις για την έδρα του τελικού.

Η Ελληνική Αστυνομία με έγγραφό της άναψε κόκκινο για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στη Ριζούπουλη ενώ ενημέρωσε τις εμπλεκόμενες πλευρές ότι ο αγώνας του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ πρέπει να γίνει εκτός Αττικής λόγω αντιπαλότητας των δύο ομάδων!

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο που θα γίνει η αναμέτρηση και η Novibet προσφέρει στοιχηματική αγορά με την έδρα του τελικού.Φαβορί βάσει αποδόσεων είναι αυτή τη στιγμή το ΟΑΚΑ, ενώ ακολουθούν το ΑΕΛ FC Arena της Λάρισας και το Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Πιο κάτω στη λίστα βρίσκονται το «Κλεάνθης Βικελίδης», το Παγκρήτιο, το Παμπελοποννησιακό και το Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ στο 13.00 δίνεται ο αγώνας να γίνει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ως μεγάλα αουτσάιντερ δίνονται το «Γεντί Κουλέ», το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, το Αλκαζάρ, οι «Ζωσιμάδες» και το Ξάνθη FC Arena.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας