Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μένει στην Μπαρτσελόνα ο Σετιέν

Μένει στην Μπαρτσελόνα ο Σετιέν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2020 22:38
Την παραμονή του Κίκε Σετιέν στον πάγκο της ομάδας αποφάσισαν οι διοικούντες της Μπαρτσελόνα μετά το έκτακτο συμβούλιο των Καταλανών.

Η εντός έδρας ήττα από την Οσασούνα (1-2) και οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι μετά το παιχνίδι, οδήγησαν το σύλλογο να καλέσει έκτακτο συμβούλιο για να συζητήσει το μέλλον του Κίκε Σετιέν στον πάγκο της.

Όπως αναφέρει η καταλανική Sport, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου συναντήθηκε με τον Ισπανό τεχνικό και αποφασίστηκε η παραμονή του στον πάγκο της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Αλαβές.

Υπενθυμίζεται πως τον Αύγουστο η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Νάπολι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και το ερώτημα είναι αν θα πάει σε αυτό το παιχνίδι με τον 61χρονο στον πάγκο της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν έχει σκοπό να απομακρύνει τον Σετιέν πριν το φινάλε της φετινής σεζόν κι όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός θα καθίσει στον πάγκο κόντρα στους «παρτενοπέι».

Μάλιστα γίνεται λόγος ότι ο Σετιέν πληγώθηκε τόσο για το τελικό αποτέλεσμα με την Οσασούνα όσο και για τις δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι, τις οποίες ο 61χρονος θεωρεί ότι ήταν άμεση κριτική για τη θητεία του στην ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.