Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Τι λέει το φύλλο αγώνα για τους «12»

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Τι λέει το φύλλο αγώνα για τους «12»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/7/2020 17:42
Το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται καθώς το φύλλο αγώνος του παιχνιδιού αναφέρει ότι ο υπεύθυνος του ΠΑΟΚ είχε ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατούσε με τα ληγμένα δελτία.

Συγκεκριμένα ο 4ος διαιτητής του αγώνα, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά στο φύλλο αγώνος ότι παρατήρησε το πρόβλημα με τα δελτία υγείας που υπήρχε για τους 12 ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ενημερώνοντας τους υπεύθυνους των 2 ομάδων. Παρά την απαγόρευση του ωστόσο ο εκπρόσωπος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αποφάσισε την συμμετοχή των παικτών στην αναμέτρηση.

Η εξέλιξη αυτή έφερε και τις πρώτες παραιτήσεις από την πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκη,με την ΑΕΚ ακόμα να μην έχει καταθέσει ένσταση.
Το φύλο αγώνα αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Πριν την έναρξη του αγώνα, αφού παρέλαβα τις συνθέσεις των δύο ομάδων, τόσο την λίστα παικτών όσο και την λίστα των αξιωματούχων, ο παρατηρητής του αγώνα μου προσκόμισε τα δελτία παικτών και τις κάρτες υγείας τους.

Κατά τον έλεγχο των καρτών υγείας της φιλοξενούμενης ομάδος ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διαπίστωσα ότι σε δώδεκα (12) ποδοσφαιριστές είχε λήξει η ισχύς της κάρτας υγείας τους, είχε δηλαδή παρέλθει ο ένας χρόνος από την θεώρησή τους.

Οι παίκτες αυτοί είναι: Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Τζόλης, Άκπομ, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Λημνιός, Στοχ.

Άμεσα κάλεσα τον παρατηρητή αγώνα κ. Παπαγιάννη Δημ. και τον ενημέρωσα.

Εν συνεχεία καλέσαμε τους εκπροσώπους των δύο ομάδων, κ. Δημητριάδη (ΑΕΚ) και κ. Καρυπίδη (ΠΑΟΚ) και τους ενημέρωσα αντιστοίχως.

Τους είπα πως απαγορεύεται η συμμετοχή αυτών των ποδοσφαιριστών με βάση το Άρθρο 18 του ΚΑΠ, γιατί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου.

Με απόφαση του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρά την απαγόρευσή μου, ο αγώνας διεξήχθη κανονικά.

Στο τέλος του αγώνα κρατήθηκαν τα δελτία της φιλοξενούμενης ομάδος ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως αποδεικτικό στοιχείο των ανωτέρω αναγραφομένων μου.

Ουδεμία άλλη παρατήρηση».



Θα κάνει ή όχι ένσταση η ΑΕΚ; Δείτε τις αποδόσεις

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.