Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκαν ο γενικός αρχηγός και ο γιατρός της ομάδας

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκαν ο γενικός αρχηγός και ο γιατρός της ομάδας

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/7/2020 12:31
Την παραίτηση του από το πόστο του γενικού αρχηγού και του γιατρού της ομάδας υπέβαλλαν ο Δημήτρης Σαραϊδάρης και ο Ευθύμης Παπασούλης αντίστοιχα, μετά την υπόθεση που προέκυψε με τα ληγμένα δελτία υγείας 12 ποδοσφαιριστών της ομάδας.


Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα απέναντι στην ΑΕΚ, κινδυνεύει όμως να χάσει το παιχνίδι καθώς αποδείχτηκε ότι τα δελτία υγείας 12 ποδοσφαιριστών είχαν λήξει και δεν είχαν ανανενωθεί.

Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά ,ανεξάρτητα με τον αν θα καταθέσει ένσταση ή όχι η ΑΕΚ, τρέχουν και έτσι είχαμε τις πρώτες παραιτήσεις. Συγκεκριμένα ο γενικός αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Σαραϊδάρης αλλά και ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Ευθύμης Παπασούλης υπέβαλαν την παραίτηση τους, που λογικά θα γίνει δεκτή.

Επίσης έγιναν γνωστά και τα ονόματα των 12 ποδοσφαιριστών των οποίων τα δελτία είχαν λήξει από τις 30/6 και δεν είχαν θεωρηθεί. Πρόκειται για τους Ίνγκασον, Στοχ Γιαννούλη, Μαουρίσιο, Τζόλη, Άκπομ, Μάτος, Μιχάι, Ζίφκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα και Λημνιό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.