Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο ΠΑΟΚ του έσπασε το αήττητο στο 90’!

Ο ΠΑΟΚ του έσπασε το αήττητο στο 90’!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/7/2020 23:45
Ο ΠΑΟΚ με γκολ του Μιχάι στο 90’ κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και του έσπασε το αήττητο, ενώ έκανε σημαντικό βήμα για την 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακυρώθηκε γκολ των «ερυθρόλευκων» για οφσάιντ στο 90+5’.

Ο περσινός αήττητος πρωταθλητής ΠΑΟΚ στέρησε το αήττητο στον φετινό πρωταθλητή Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» με γκολ του Μιχάι στο 90’ κέρδισε με 1-0 τους «ερυθρόλευκους» και χάρισε μια πολύ μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Οι Θεσσαλονικείς άφησαν πίσω τους το κακό πρόσωπο που παρουσίασαν στα προηγούμενα παιχνίδια και πήραν ένα σπουδαίο «τρίποντο» το οποίο όχι μόνο στέρησε το αήττητο στους Πειραιώτες αλλά τους διατήρησε στο +3 από την 3η ΑΕΚ πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Κακή εμφάνιση από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που είχε μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από 43 παιχνίδια.

Το ματς:


Κακό παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές το πρώτο μέρος. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, είχε την κυκλοφορία της μπάλας και στο 14’ απείλησε για πρώτη φορά στον αγώνα με πλασέ του Μπίσεσβαρ από καλή θέση, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Μετά το πρώτο 20λεπτο ο Ολυμπιακός κέρδισε μέτρα και ισορρόπησε το παιχνίδι, ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσει με αξιώσεις. Ενδεικτικό ότι η μοναδική ευκαιρία του ήρθε από στατική φάση, με τον Σεμέδο να σημαδεύει το δοκάρι στο 32’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά. Ο ΠΑΟΚ αμύνονταν σωστά και στο 42’ είχε τη δεύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι, με τον Μαουρίσιο να επιχειρεί το σουτ έξω από την περιοχή, υποχρεώνοντας τον Σα να διώξει σε κόρνερ.

Σε ανάλογο ρυθμό ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό να προσπαθούσε να απειλήσει, ωστόσο είχε μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Μάλιστα η πρώτη ευκαιρία άνηκε στον ΠΑΟΚ, όταν στο 58’ ο Γιαννούλης βρέθηκε σε καλή θέση για γκολ αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

Ο Μαρτίνς βλέποντας την ομάδα του να μη δημιουργεί, άλλαξε το σύστημα σε 4-2-3-1 με την είσοδο του Φορτούνη αντί του Γκιγιέρμε, ενώ στο ματς πέρασε και ο Μπρούνο αντί του Μασούρα. Από την πλευρά του ο Φερέιρα έχασε με τραυματισμό τον δραστήριο Μπίσεσβαρ, αλλά ο Στοχ που πέρασε στη θέση του βοήθησε σημαντικά τους Θεσσαλονικείς. Ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο 78’ με κεφαλιά του Χασάν που πέρασε άουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε ξανά μέτρα στο τελευταίο δεκάλεπτο, άσκησε πίεση στους γηπεδούχους και βρήκε το πολυπόθητο γκολ στο 90’. Ο Ροντρίγκο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μιχάι με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν όλοι μπροστά στα τελευταία λεπτά και στο 90+2’ «άγγιξαν» την ισοφάριση με σουτ στην κίνηση του Χασάν, αλλά ο Πασχαλάκης με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ. Η τελευταία φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Μπρούνο βρήκε χώρο από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και έκανε τη σέντρα. Ο Σισέ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε σώματα και ο Χασάν πεσμένος στο έδαφος την έστειλε στα δίχτυα. Ωστόσο το γκολ δε μέτρησε ποτέ καθώς ο Αιγύπτιος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.