Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Θα κινηθεί νομικά κατά της ΕΠΟ για τη Ριζούπολη!

Ολυμπιακός: Θα κινηθεί νομικά κατά της ΕΠΟ για τη Ριζούπολη!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/7/2020 14:44
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά όποιου ψήφισε θετικά στο να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου στη Ριζούπολη, τονίζοντας την ακαταλληλότητα του γηπέδου.

Στο γήπεδο της Ριζούπολης θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, όπως αποφάσισε το μεσημέρι της Τετάρτης (8/7), η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση του Ολυμπιακό, ο οποίος ήταν και ο μόνος που ψήφισε αρνητικά. Οι Πειραιώτες μάλιστα αναμένεται να κινηθούν νομικά κατά όποιου ψήφισε θετικά στο να γίνει ο τελικός στην Ριζούπολη, τονίζοντας την ακαταλληλότητα του γηπέδου. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν και κατά της ΕΠΟ και των μελών της σε περίπτωση τραυματισμού παίκτη του στον τελικό.

Ο εκπρόσωπός του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, αναρωτήθηκε με ποιο κριτήριο επελέγη η Ριζούπολη ενώ υπάρχουν τόσα διαθέσιμα γήπεδα. Ο ίδιος υπενθύμισε πως το γήπεδο το χρησιμοποιεί ομάδα της Super League 2 και τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε από ομάδα της Super League 1 ήταν τον περασμένο Οκτώβριο.

Μάλιστα, υπήρξε διαφωνία και για το εάν το γήπεδο είναι αυτή τη στιγμή κατάλληλο για να διεξαχθεί σε αυτό ένα τέτοιο ματς. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΕΠΟ, μέσω του κ. Δημητρίου παραδέχθηκε ότι δεν έχει γίνει έλεγχος για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου.

Κατά τη διάρκεια της εκτελεστικής επιτροπής, ο εκπρόσωπους του Ολυμπιακού εξέφρασε το ερώτημα με ποια κριτήρια επιλέχθηκε η Ριζούπολη, από τη στιγμή που υπάρχουν τόσα διαθέσιμα γήπεδα που χρησιμοποιούνται σε αγώνες στην μετά κορωνοϊού εποχή και είναι αδειοδοτημένα από την UEFA. Μάλιστα στον Ολυμπιακό στάθηκαν και στο γεγονός πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος ψήφισε παρών, δείχνοντας το πόσο επικίνδυνος είναι ο ορισμός του γηπέδου αυτού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι και ο Πετρ Φούσεκ στηλίτευσε το πως επελέγη αυτό το γήπεδο, αναφέροντας πως ήταν απαράδεκτος ο τρόπος που αποφάσισε με τέτοιον τρόπο η Επιτροπή και για ένα τέτοιο γήπεδο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.