Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Χωρίς σκορ το ντέρμπι «αιωνίων»

Σούπερ Λιγκ: Χωρίς σκορ το ντέρμπι «αιωνίων»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2020 23:35
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» να κρατούν τη μαχητική εμφάνιση και τους «ερυθρόλευκους» το… αήττητο. Χαμένο πέναλτι με Βαλμπουενά οι «ερυθρόλευκοι».

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι «αιωνίων». Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός «κόλλησαν» στο 0-0 στο ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι που μάλλον θα ξεχαστεί γρήγορα. Οι «πράσινοι» παρά τα προβλήματα απουσιών, πραγματοποίησαν μαχητική εμφάνιση απέναντι στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι από την πλευρά εμφανίστηκαν κουρασμένοι και μη συγκεντρωμένοι, απειλώντας ελάχιστα σε όλο το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, πέτυχαν το αρχικό ζητούμενο που ήταν να διατηρήσουν το αήττητο.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε από το ξεκίνημα διάθεση να πιέσει ψηλά τους παίκτες του Ολυμπιακού, κάτι που δεν επέτρεπε στην ομάδα του Μαρτίνς να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Μάλιστα, δύο κακές αντιδράσεις του Μπα στα πρώτα λεπτά έφεραν τους γηπεδούχους κοντά στο γκολ, όμως στο 2’ το σουτ Μπουζουκή πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 11’ ο Μακέντα βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Σα αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Η πρώτη στιγμή του Ολυμπιακού σημειώθηκε στο 29’ με τον Ελ Αραμπί να πιάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Βαλμπουενά, αλλά ο Διούδης δε δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή και έψαχναν τον τρόπο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα αλλά ο Παναθηναϊκός αμύνονταν σωστά και δεν άφηνε ελεύθερους διαδρόμους. Λίγο πριν το ημίχρονο οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν επισήμως για δεύτερη κίτρινη του Μπα σε πάτημα στον Ανουάρ, ενώ στο 45+2’ είχαν νέα παράπονα για το πέναλτι που δόθηκε στον Βαλμπουενά από τον Κομίνη έπειτα από χρήση του VAR. Ο Γάλλος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Διούδης έπεσε στη σωστή γωνία και κράτησε το 0-0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Μάρτινς απέσυρε τον αρνητικό Μπα ρίχνοντας στο ματς τον Σισέ, ενώ επέλεξε να παίξει με δύο επιθετικούς, με τον Χασάν να παίρνει τη θέση του Μπουχαλάκη. Η εικόνα του αγώνα βέβαια δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό να είχε φλύαρη υπεροχή, χωρίς να απειλεί την αντίπαλη εστία. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είχε δύο καλά σουτ με Μπουζούκη (50’) και Χατζηθεοδωρίδη (61’), ενώ η πρώτη ευκαιρία των Πειραιωτών στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 64’ με ένα σουτ του Ελ Αραμπί που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Τίποτα το αξιοσημείωτο στα εναπομείναντα λεπτά, με τον Ολυμπιακό να μην είχε τον τρόπο να δημιουργήσει ευκαιρίες και τον Παναθηναϊκό να αδυνατούσε να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε με τους «ερυθρόλευκους» να έκαναν ακόμα ένα βήμα προς το αήττητο πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.