Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 ΠΣΑΠ: «Όλοι στην αποστολή της Ξάνθης είναι καλά στην υγεία τους»

ΠΣΑΠ: «Όλοι στην αποστολή της Ξάνθης είναι καλά στην υγεία τους»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/7/2020 00:04
Ο ΠΣΑΠ επικοινώνησε με την αποστολή της Ξάνθης και ενημέρωσε ότι άπαντες είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ο παίκτης που βρέθηκε θετικός στον Covid 19 είναι ασυμπτωματικός.

Το πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γεγονός, καθώς παίκτης της Ξάνθης βρέθηκε θετικός στον Covid 19 μετά το νέο έλεγχο που υποβλήθηκαν οι παίκτες την Τετάρτη (1/7). Μετά από αυτή την εξέλιξη, η αναμέτρηση με την Λαμία στο ΔΑΚ μετατέθηκε για τη Δευτέρα και θα διεξαχθεί μόνο εάν όλα τα νέα τεστ που θα υποβληθούν οι Ακρίτες βγουν αρνητικά.

Ο ΠΣΑΠ ανακοίνωσε πως ήρθε σε επικοινωνία με την αποστολή της Ξάνθης, τονίζοντας πως όλοι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ο παίκτης που βρέθηκε θετικός δεν παρουσιάζει συμπτώματα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΣΑΠ:

Ο ΠΣΑΠ μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID 19 στην ομάδα της Ξάνθης, επικοινώνησε με τους συναδέλφους μας που συγκροτούν την αποστολή της ομάδας και έχουν καταλύσει σε ξενοδοχείο. Απαντες είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ο συνάδελφός μας που βρέθηκε θετικός στον COVID-19, δεν παρουσιάζει συμπτώματα. Τόσο απόψε (3/7) όσο και την Κυριακή (5/7) τα μέλη της αποστολής θα υποβληθούν σε νέα τεστ ανίχνευσης του COVID 19 και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.