Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Λούτσο, αλλά χωρίς Μπεργκ, Ατζαγκούν και Αμπέιντ

Με Λούτσο, αλλά χωρίς Μπεργκ, Ατζαγκούν και Αμπέιντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2013 15:46
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε όπως αναμενόταν ο Λουτσιάνο Φιγκερόα για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη (25/9). Εκτός Μπεργκ, Μαρινάκης, Αμπέιντ και Ατζαγκούν ο οποίος «έχασε» τον πατέρα του και πήρε ειδική άδεια.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη την Τετάρτη, και ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τον Λουτσιάνο Φιγκερόα ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους των «πρασίνων» με τις επιδόσεις του στις προπονήσεις.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις στην πλάτη, οι Μαρινάκης (διάταση στον δικέφαλο), Ρισβάνης (τιμωρημένος) αλλά και ο Μεχντί Αμπεΐντ ο οποίος καθυστέρησε στην προπόνηση και «κόπηκε» από τον Έλληνα τεχνικό.

Εκτός έμεινε και ο Ατζαγκούν λόγω οικογενειακού προβλήματος καθώς ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή και ο παίκτης θα αναχωρήσει για την πατρίδα του. Τη θέση του πήρε ο Αλέξανδρος Μουζακίτης

H αποστολή του Παναθηναϊκού:


Κοτσόλης, Ταμπάκης, Καπίνο, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Μέντες, Μουζακίτης, Αναστασόπουλος, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Φιγκερόα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.