Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League: Έκανε σεφτέ ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον Άρη

Super League: Έκανε σεφτέ ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον Άρη

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/7/2020 21:20
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη στο ΟΑΚΑ με 2-0.

Οι «πράσινοι» με το πρώτο τους «τρίποντο» στη διαδικασία κατάφεραν να φτάσουν στους 50 βαθμούς και βρίσκονται στην 4η θέση. Στον αντίποδα οι «κίτρινοι» έμειναν στους 38 και την 5η θέση.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική καθώς οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν όλους κι όλους 15 ποδοσφαιριστές για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στον αντίποδα ο Γιώργος Δώνης έδωσε ευκαιρίες σε πολλούς νεαρούς από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Στο πρώτο μέρος ο Άρης ήταν πιο απειλητικός και είχε δύο καλά σουτ με τον Μπρούνο Γκάμα και τον Ματίγια. Οι γηπεδούχοι όμως ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με δυνατό σουτ του Κουρμπέλη στο 41'.

Τρία λεπτά μετά ο Ντουάρτε των φιλοξενούμενων στάθηκε πολύ άτυχος αφού σε μία προσπάθειά του τραυματίστηκε στο γόνατο κι αποχώρησε. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπέστη κάκωση.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε και είχε δοκάρι στο 50' με τον Καμπετσή. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 58' σκόραρε μετά από όμορφη συνεργασία, όμως κι αυτό το γκολ ακυρώθηκε μετά τη χρήση VAR για φάουλ του Μακέντα λίγο νωρίτερα. Αυτή ήταν η τέταρτη φορά στους πρώτους πέντε αγώνες των πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό που ακυρώνεται γκολ του μέσω VAR.

Τελικά οι «πράσινοι» κατάφεραν να βρουν δεύτερο γκολ λίγο πριν το φινάλε, με την κεφαλιά του Κολοβέτσιου στο 88', έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπουζούκη. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Γιώργου Δώνη έσπασε το ρόδι στα πλέι οφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.