Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα «σφαλιάρα» για Μπενφίκα, ηττήθηκε και από την Μαρίτιμο (video)

Νέα «σφαλιάρα» για Μπενφίκα, ηττήθηκε και από την Μαρίτιμο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2020 22:40
Η Μπενφίκα ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Μαρίτιμο, γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα και κινδυνεύει πλέον να βρεθεί στο -6 από την πρωτοπόρο Πόρτο.

Πολύ βαρύ το κλίμα στην Μπενφίκα μετά τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στην έδρα της Μαρίτιμο. Οι γηπεδούχοι πήραν σπουδαία νίκη με 2-0 και έκαναν μεγάλο βήμα για την παραμονή. Στον αντίποδα, οι «αετοί» κινδυνεύουν να βρεθούν στο -6 από την Πόρτο έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η Μπενφίκα μπήκε δυνατά στο ματς και στο πρώτο 20λεπτο είχε δύο χαμένα τετ-α-τετ κι άλλη μια καλή στιγμή με τους Σικίνιο, Βινίσιους και Πίζι, αλλά ο γκολκίπερ της Μαρίτιμο, Αμπεζαντέχ κράτησε το μηδέν.

Ο Ιρανός γκολκίπερ ήταν ο ένας από τους δύο μεγάλους πρωταγωνιστές των γηπεδούχων. Ο δεύτερος ήταν ο Νανού, ο οποίος στο 74’ έκανε τρομερή κούρσα και έδωσε την ασίστ στον Κορέα για το 1-0. Ο Αφρικανός δεν έμεινε εκεί, αφού τέσσερα λεπτά μετά έφυγε ταχύτατα στην επίθεση και έδωσε πάρε-βάλε στον Πίνιο για το 2-0! Οι «αετοί» «άγγιξαν» το γκολ στο 90+3’ αλλά ο Αμπεζαντέχ έκανε ακόμα μια σπουδαία επέμβαση και κράτησε το 2-0 έως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.