Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League: Έμειναν στο 0-0 ΟΦΗ και Παναθηναϊκός

Super League: Έμειναν στο 0-0 ΟΦΗ και Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
27/6/2020 23:32
Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, ΟΦΗ και Παναθηναϊκός είχαν από ένα καλό ημίχρονο, αλλά δεν σκόραραν και μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις μετά το ισόπαλο 0-0.

Αμφότερες οι ομάδες αναζητούν ακόμα την πρώτη τους νίκη στα πλέι οφ. Οι Κρητικοί έχουν συγκεντρώσει 35 βαθμούς και είναι 5οι στη βαθμολογία, ενώ το «τριφύλλι» με 45 είναι στην 4η θέση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και είχαν τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα λεπτά ψάχνοντας το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα για τη νίκη. Στο 18' είχαν πολύ καλή στιγμή με τον Βαζ να πλασάρει αλλά ο Διούδης απέκρουσε σωτήρια.

Τρία λεπτά αργότερα οι «πράσινοι» είχαν την πρώτη καλή δική τους στιγμή αλλά ο Κουρμπέλης σούταρε απελπιστικά άστοχα από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Ανώτερος ο Παναθηναϊκός, ακυρώθηκαν δύο γκολ

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη βελτιώθηκε σημαντικά παρά τις πολλές απουσίες που είχε. Στο 58' ο Μακέντα είχε δοκάρι σε κεφαλιά που έπιασε μέσα από την περιοχή κι έπειτα από κακή εκτίμηση του γκολκίπερ Γουάλεϊ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ιταλός σκόραρε μετά από ασίστ του Χατζηγιοβάνη, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ.

Ο ρυθμός έπεσε και όλα έδειχνε ότι το ματς θα τελείωνε 0-0. Στο 85' ο Καμπετσής βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ και σκόραρε, αλλά ο διαιτητής Καραντώνης ακύρωσε το γκολ μετά από χρήση του VAR για χέρι του Περέα λίγο νωρίτερα.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι και οι δύο ομάδες ολοκληρώσαν τον αγώνα ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.