Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Βυθίστηκε» στα Πηγάδια ο Άρης

Σούπερ Λιγκ: «Βυθίστηκε» στα Πηγάδια ο Άρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2013 23:06
Με γκολ του Μάνταλου και του Σολάρι, η Ξάνθη κέρδισε με 2-0 τον Άρη, ο οποίος παρότι είχε πολλές ευκαιρίες και δύο δοκάρια για γκολ, δεν κατάφερε να φύγει με κάτι καλύτερο από τα Πηγάδια και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας.

Με τον Νίκο Κεχαγιά να βρίσκεται στον πάγκο αντί του Καραγεωργίου, η Ξάνθη έπαιξε πιο απελευθερωμένα, άντεξε την πίεση του Άρη στο δεύτερο μέρος και τελικά πήρε τη νίκη με 2-0 χάρη στα τέρματα του Μάνταλου (23’) και του Σολάρι (62’).

Αφού, είδαν τον Άρη να χάνει τεράστια ευκαιρία στο πρώτο λεπτό για γκολ, οι γηπεδούχοι στη συνέχεια κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και μετά το δοκάρι του Ντε Γκούζμαν, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μάνταλο στο 23’ ενώ στάθηκαν τυχεροί στην απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτι στο 32’ σε ανατροπή του Τάτου από τον Γούτα.

Στην επανάληψη, ο Άρης ανέβασε ρυθμούς, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στο γκολ, καθώς παρότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και δύο δοκάρια, δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία της Ξάνθης.

Εν τέλει οι γηπεδούχοι αφού δεν ισοφαρίστηκαν, «σφράγισαν» τη νίκη με το γκολ του Σολάρι στο 62’ έπειτα από όμορφη συνεργασία των παικτών του Κεχαγιά.

Έτσι, με αυτή τη νίκη η Ξάνθη έφτασε τους 7 βαθμούς, ενώ αντίθετα ο Άρης παραμένει τελευταίος με μόλις 1 βαθμό μετά απ 5 παιχνίδια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.