Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Παναθηναϊκό ως δανεικός ο Βιγιαφάνιες, φήμες για Ίσλα

Στον Παναθηναϊκό ως δανεικός ο Βιγιαφάνιες, φήμες για Ίσλα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
25/6/2020 05:26
Ο Λούκας Βιφγιαφάνιες είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού κι όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στους «πράσινους» με τη μορφή δανεισμού.

Το αρχικό πλάνο που υπήρχε ήθελε τον 28χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό να εξασφαλίζει την ελευθερία του από τη Μονάρκας του Μεξικού παίρνοντας κι ένα σημαντικό ποσό από το συμβόλαιο που έχει με το κλαμπ.

Ωστόσο δεν υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Η δεδομένη επιθυμία του όμως για να φορέσει ξανά τα πράσινα ενεργοποίησε το δεύτερο σχέδιο.

Σύμφωνα με αυτό η Μονάρκας θα πληρώσει ένα μικρό μέρος του συμβολαίου του και θα τον παραχωρήσει ως δανεικό στο «τριφύλλι», με την ελληνική ομάδα να πληρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό του συμβολαίου.

Μετά από δυόμισι χρόνια ο Βιγιαφάνιες θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν στον Παναθηναϊκό ως δανεικός, με τη συμφωνία να αναμένεται να οριστικοποιηθεί στο ξεκίνημα της προσεχούς εβδομάδας.

Την ίδια στιγμή δημοσιεύματα στην Αργεντινή κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον έμπειρο δεξιό μπακ Μαουρίτσιο Ίσλα.

Ο 32χρονος Χιλιανός έχει μετρήσει 115 συμμετοχές με τη «Ρόχα» και την τελευταία τριετία έπαιξε στην Τουρκία με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν μερικές εβδομάδες.

Πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει παίξει μεταξύ άλλων και στη Γιουβέντους, ενώ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Μπόκα Τζούνιορς η οποία φέρεται να αποτελεί την προτεραιότητά του.

Επιπλέον είναι ένας δεξιός μπακ ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μία θέση που δεδομένα «πονάει» ο Παναθηναϊκός μετά τη φυγή τριών αθλητών που την κάλυπταν (Γιόχανσον, Αποστολάκης, Βαγιαννίδης).

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το κασέ του Ίσλα είναι πολύ υψηλό και μοιάζει απίθανο ο... μνημονιακός Παναθηναϊκός να μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.