Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φλαμινί: «Μπορεί να κάνει τη διαφορά ο Οζίλ»

Φλαμινί: «Μπορεί να κάνει τη διαφορά ο Οζίλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2013 18:42
Το εγκώμιο του Μεσούτ Οζίλ έπλεξε ο Μάθιου Φλαμινί ο οποίος σχολίασε τις εμφανίσεις του Γερμανού χαφ, αναφέροντας πως είναι ο παίκτης που έλλειπε στην Άρσεναλ.

Είναι αλήθεια, πως ο Οζίλ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην Άρσεναλ, μετρώντας ήδη τρεις ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ (πρώτος στη σχετική λίστα), παρότι έχει αγωνιστεί μόλις σε 2 παιχνίδια με τη φανέλα των «κανονιέρηδων» στο πρωτάθλημα.

Ο ίδιος ήταν μέσα και στα τρία γκολ που πέτυχαν οι Λονδρέζοι στη νίκη τους το Σάββατο με 3-1 κόντρα στην Στόουκ, η οποία έφερε την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι εμφανίσεις του Οζίλ δεν έχουν αφήσει άφωνους μόνο τους οπαδούς της ομάδας αλλά και τους συμπαίκτες του, με τον Μάθιου Φλαμινί να κάνει λόγο πως ο 24χρονος ίσως είναι το «κλειδί» ώστε η Άρσεναλ να φτάσει σε κάποιον τίτλο:

«8 χρόνια χωρίς τίτλο είναι κάτι που πονάει τον κόσμο αλλά και εμάς του παίκτες. Ωστόσο, ίσως όλα αυτά τα χρόνια να μας έλλειπε κάτι. Είναι σημαντικό που φέτος δεν έφυγαν παίκτες-κλειδιά και παράλληλα ενισχυθήκαμε με παίκτες όπως ο Οζίλ. Ξέρουμε ότι ο Μεσούτ είναι μεγάλος παίκτης και το έχει αποδείξει.

Για μας είναι μια σπουδαία προσθήκη, δουλεύει σκληρά για την ομάδα και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είμαστε στην 1η θέση της βαθμολογίας, όμως η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένας μαραθώνιος και όχι αγώνας σπριντ. Η σεζόν θα είναι μεγάλη και μόνο το ομαδικό πνεύμα φέρνει τίτλους
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.