Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Διπλό»…. σωτηρίας ο Πανιώνιος στη Λαμία (video)

«Διπλό»…. σωτηρίας ο Πανιώνιος στη Λαμία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/6/2020 22:21
Με γκολ του Τσιλούλη (27’) ο Πανιώνιος πήρε σπουδαίο «διπλό» (1-0) στην Λαμία και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή του.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα πλει-άουτ ο Πανιώνιος. Παρά τις πολλές απουσίες, η ομάδα του Βόκολου πήρε τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Λαμίας και έφτασε τους 7 κερδισμένους βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές στο μίνι πρωτάθλημα (2-1-0). Οι «κυανέρυθροι» παραμένουν μεν στην τελευταία θέση αλλά μόλις στο -1 από την Ξάνθη (με παιχνίδι περισσότερο) και στο -3 από τον Παναιτωλικό. Στα αξιοσημείωτα πως και τις δύο ομάδες θα τις αντιμετωπίσει στην έδρα του.

Το πλάνο του Βόκολου λετιούργησε άψογα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν προσεκτικοί στα μετόπισθεν, δεν άφησαν χώρους στη Λαμία και την ίδια στιγμή έψαχναν τον τρόπο να απειλήσουν στις αντεπιθέσεις. Στο 8’ ο Τσιλούλης βγήκε στην κόντρα, πάτησε στην περιοχή αλλά αστόχησε, ενώ στο 19’ ο Βύντρα έκοψε σωτήρια τον Μαξίμοβιτς. Ωστόσο στο 27’ ο Τσιλούλης βγήκε ξανά στην αντεπίθεση έπειτα από λάθος του Νιασέ και αυτή τη φορά δεν αστόχησε, κάνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία κέρδισε περισσότερα μέτρα, ωστόσο είχε φλύαρη κατοχή και απείλησε μονάχα στο 83’ μ’ ένα μακρινό σουτ του Μπεχαράνο το οποίο «έβγαλε» ο Κότνικ. Το 0-1 έμεινε ως το φινάλε και ο Πανιώνιος πήρε μια πολύτιμη νίκη στη μάχη για την παραμονή του. Να σημειωθεί πως λίγο πριν το φινάλε αποβλήθηκε ο Βασιλόγιαννης για τους γηπεδούχους.

Φάσεις και γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.