Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ανώτερος αλλά όχι νικητής ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Σούπερ Λιγκ: Ανώτερος αλλά όχι νικητής ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/6/2020 23:37
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, όμως οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 0-0.

Με αυτόν τον βαθμό οι «ασπρόμαυροι» ανέβηκαν στους 53 και πλέον η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να τους προσπεράσει σε περίπτωση που νικήσει στον εκτός έδρας αγώνα της με τον ΟΦΗ την Κυριακή (14/6). Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 46 πόντους και στην 4η θέση, έχοντας διαφορά εννιά πόντων από τον 5ο Άρη που θα συναντηθεί εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό.

Κυρίαρχος αλλά άστοχος ο ΠΑΟΚ

Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ανήκε στους φιλοξενούμενους οι οποίοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον Διούδη να αρνείται στις προσπάθειες του Μπίσεσβαρ και του Λημνιού.

Μέχρι το 35' ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο χορτάρι και είχε έξι τελικές προσπάθειες, με τους «πράσινους» να έχουν ρόλο κομπάρσου και κορυφαίο τον τερματοφύλακά τους Σωκράτη Διούδη.

Διαφορετική εικόνα στην επανάληψη

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να είναι καλύτερος στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους και πλησίασε στο γκολ με τον Πέλκα να νικιέται σε τετ α τετ με τον Διούδη στο 48'. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα όμως οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και πήραν τον έλεγχο του αγώνα.

Ωστόσο είχαν μεγάλη αδυναμία στη δημιουργία επικίνδυνων φάσεων. Στο 89ο λεπτό πάντως θα μπορούσαν να είχαν «κλέψει» τη νίκη, αλλά η προβολή του Καμπετσή μετά από σέντρα-σουτ του Κολοβού έφυγε μόλις άουτ.

Όσον αφορά τη συνέχεια των δύο ομάδων, στην 3η «στροφή» των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί εκτός έδρας από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.