Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Γουόρχολμ κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ (video)

Ο Γουόρχολμ κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/6/2020 23:03
Ο Κάρστεν Γουόρχολμ έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 300 μέτρα μετ' εμποδίων, κάνοντας χρόνο 33.79, σε αγώνα που έτρεχε, κυριολεκτικά, μόνος του.

Ακόμα μια μεγάλη διάκριση για τον «βίκινγκ» Κάρστεν Γουόρχολμ, ο οποίος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 300 μέτρα μετ’ εμποδίων. Ο Νορβηγός δρομέας έκανε χρόνο 33.79 και έσπασε το ρεκόρ του Κρις Ρόλινσον με 34.48 που κρατούσε από τον Ιούνιο του 2002.

Ο 24χρονος έσπασε το ρεκόρ τρέχοντας μόνος του στα «Impossible Games» του Όσλο, αγώνες επίδειξης στίβου που διοργανώσει το Diamond League.



Ένας… διαφορετικός αγώνας 2 χιλιομέτρων


Στα Impossible Games του Όσλο είδαμε έναν διαφορετικό αγώνα 2 χιλιομέτρων. Πενταμελείς ομάδες Νορβηγών (ομάδα Ινγεμπρίγκτσεν) και Κενυατών (ομάδα Τσέριουγιοτ) έτρεξαν την απόσταση σε διαφορετικά στάδια. Οι Νορβηγοί, που είχαν σαφώς καλύτερες καιρικές συνθήκες, βγήκαν νικητές με πρώτο τον Τζέικομπ Ινγεμπρίγκτσεν που έτρεξε τα 2 χιλιόμετρα σε 4.50.04. Από την άλλη ενώ οι Κενυάτες που είχαν τρέξει το πρωί την κούρσα (μεταδόθηκε μαγνητοσκοπημένο παράλληλα με την προσπάθεια των Νορβηγών) είχαν πρώτο τον Τσέρουγιουτ που έτρεξε τα 2 χιλιόμετρα σε 5.03.05.



Ο Ντουπλάντις κέρδισε τον Λαβιλενί, που αγωνίζονταν στο... σπίτι του!


Ακόμα ένα διαφορετικό αγώνα είδαμε στα Impossible Games, με τον Ντουπλάντις να κερδίζει τον Λαβιλενί στο άλμα επί κοντώ, περνώντας τα 5.86μ. Μάλιστα ο τελευταίος δε βρίσκονταν στο Όσλο αλλά αγωνίζονταν από το σπίτι του!



Η Κλόστερ έσπασε το ρεκόρ Νορβηγίας


Με την συναγωνίστριά της Πέντερσεν, η Κλόστερ έκανε ρεκόρ Νορβηγίας στα 200 μέτρα μετ εμποδίων με χρόνο 26.14. Η ίδια το πανηγύρισε τηρώντας μάλιστα, με πρωτότυπο τρόπο, το υγειονομικό πρωτόκολλο.



Ρεκόρ Νορβηγίας ο Ιγκεμπρίτζεν στα 1000 μέτρα!


Ο Φιλίπε Ιγκεμπρίτζεν, προτού τρέξει τα 2 χιλιόμετρα με την ομάδα της Νορβηγίας, έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ της χώρας του στα 1000 μέτρα, τα οποία έτρεξε σε 2:16.48. Μέχρι σήμερα το ρεκόρ ήταν 2:16.78.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.