Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέδρο Μαρτίνς: «Ελπίζω μετά από χρόνια να πεθάνω μέσα σε ένα γήπεδο»

Πέδρο Μαρτίνς: «Ελπίζω μετά από χρόνια να πεθάνω μέσα σε ένα γήπεδο»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/6/2020 18:06
Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην Πορτογαλία όπου αναφέρθηκε φυσικά στον Ολυμπιακό, στα παιδικά του χρόνια και στην αγάπη του για την προπονητική.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς σε μεγάλη συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό της χώρας και συγκεκριμένα το Sabado, μίλησε για τη ζωή του στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό, την οικογένεια του και μία από τις μεγαλύτερες του αγάπες, την προπονητική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πέδρο Μαρτίνς:

Για την προπονητική και αν την είχε στο μυαλό του:

«Όχι, ποτέ δεν το είχα φανταστεί. Όταν ήμουν 28 ετών άρχισα να το σκέφτομαι. Μεγάλωνα, δεν είχα τις ίδιες ικανότητες και κοίταξα αυτό το επάγγελμα με διαφορετική ματιά».

Για την ταύτιση με τον Ολυμπιακό:

«Ναι, υπάρχει ξεκάθαρη ταύτιση με τον σύλλογο και με τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτόν, μεγάλος σεβασμός και αναγνώριση από την πλευρά των φιλάθλων. Μου έχουν δώσει πολύ αγάπη.

Χτίσαμε αυτό το ρόστερ το 2018 με πολλούς νεαρούς παίκτες και η εξέλιξη ήταν φανταστική. Η ομάδα είχε τρεις Έλληνες όταν έφτασα, αλλά τώρα έχει περισσότερους. Καταφέραμε και πήραμε δύο-τρεις, οι οποίοι είχαν προϋπάρξει στον σύλλογο και γνωρίζουν την φιλοσοφία της ομάδας. Έχουμε ένα σύνολο Πορτογάλων και Γαλλόφωνων ποδοσφαιριστών που ανταποκρίνονται σωστά με τις ιδέες μας»
.

Για τον Πάουλο Μπέντο και το πρωτάθλημα που πήρε με τον Ολυμπιακό:

«Ο Πάουλο Μπέντο μάζεψε 66 βαθμούς και πήρε το πρωτάθλημα. Εμείς συγκεντρώσαμε 75 βαθμούς και δεν το κατακτήσαμε. Ο Ολυμπιακός είχε χάσει κάποιο έδαφος σε σχέση με τον ανταγωνισμό και εμείς επενδύουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Για τη ζωή στην Ελλάδα:

«Η ζωή στην Ελλάδα έχει πολλές ομοιότητες με την Πορτογαλία, κυρίως στο φαγητό. Οι άνθρωποι είναι θερμοί, παθιασμένοι και πιο παρορμητικοί σε σχέση με εμάς. Με σέβονται όλοι, ακόμα και οι αντίπαλοι φίλαθλοι. Δεν είχα ποτέ προβλήματα».

Για το γεγονός ότι θα ήθελε να πεθάνει σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο:

«Συνηθίζω να λέω πως ελπίζω να πεθάνω σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά σε πολλά χρόνια από τώρα και ελπίζω τα πράγματα να μην είναι τόσο απαιτητικά στο μέλλον. Θα μου άρεσε να δουλέψω σε μια εθνική ομάδα ή σε έναν σύλλογο απλά και μόνο για την απόλαυση της προπόνησης.

Τώρα θέλω να κάνω σπουδαία δουλειά εδώ στον Ολυμπιακό, αλλά θα μου άρεσε να προπονήσω στην Αγγλία, όπου υπάρχει μια φανταστική ατμόσφαιρα στα γήπεδα. Η αλήθεια είναι πως το 1987 όταν ξεκινούσα την καριέρα μου στη Φεϊρένσε, δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα γίνω προπονητής»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.