Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Με το… δεξί η Λαμία, αυξάνεται η πίεση στον Παναιτωλικό (video)

Σούπερ Λιγκ: Με το… δεξί η Λαμία, αυξάνεται η πίεση στον Παναιτωλικό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2020 22:02
Η Λαμία με γκολ των Βιγιάλμπα (29’) και Μπιανκόνι (78’) κέρδισε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο ΔΑΚ και μπήκε με το... δεξί στα πλει-άουτ, ξεφεύγοντας ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις. Έμπλεξαν οι Αγρινιώτες, που βρίσκονται πλέον μόλις στο +3 από τον ουραγό Πανιώνιο.

Ιδανικό ξεκίνημα για την Λαμία στα πλει-άουτ. Οι Φθιωτοί επικράτησαν με 2-0 του Παναιτωλικού στο ΔΑΚ και έπιασαν την ΑΕΛ στην 3η θέση, ενώ ξέφυγαν με +13 από την 7η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Εκεί παραμένουν οι Αγρινιώτες, που παρέμειναν χωρίς «διπλό» στο πρωτάθλημα και βρίσκονται πλέον μόλις στο +3 από τον ουραγό Πανιώνιο.

Η Λαμία πατούσε καλύτερα στο πρώτο μέρος, δεν επέτρεψε στον Παναιτωλικό να απειλήσει με εξαίρεση ένα σουτ του Ράσα στο 28’ που «έβγαλε» ο Κάχριμαν και στο αμέσως επόμενο λεπτό πήρε το προβάδισμα. Ο Αραβίδης με ωραία ενέργεια, μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, ξεμαρκαρίστηκε και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Βιγιάλμπα, ο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους οι Αγρινιώτες ανέβασαν ρυθμούς και είχαν δύο καλές στιγμές, η πρώτη στο 41’ με πλασέ του Ντάουντα που απέκρουσε σε κόρνερ ο Κάχριμαν και η δεύτερη στο 45’ με κεφαλιά του Μαλή που πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει την κατοχή, όχι όμως τον τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Η Λαμία διαχειρίζονταν εξαιρετικά το υπέρ της σκορ και στο 78’ «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Μπιανκόνι έκανε εξαιρετικό κοντρόλ και «έσπασε» τη μπάλα στον Μπεχαράνο, εκείνος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Βραζιλιάνος με άψογο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Παναιτωλικός έψαξε το γκολ για να επιστρέψει στο ματς, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μάλιστα στο 85’ η Λαμία είχε καλή στιγμή με σουτ του Μπιανκόνι, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ο Αντέτζο έδιωξε κάπως άτσαλα και «φλέρταρε» με αυτογκόλ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και οι Φθιωτοί μπήκαν με το δεξί στα πλει-άουτ, πραγματοποιώντας μια επαγγελματική εμφάνιση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.