Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη ελπίδας για Πανιώνιο!

Σούπερ Λιγκ: Νίκη ελπίδας για Πανιώνιο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2020 21:29
Ο Πανιώνιος, με γκολ του Τσιλούλη (57’), επικράτησε με 1-0 του Βόλου εντός έδρας στην πρεμιέρα των πλει-άουτ και έμεινε ζωντανός στη μάχη για την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ.

Με το δεξί μπήκε στα πλει-άουτ ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» με γκολ του Τσιλούλη νίκησαν με 1-0 τον Βόλο στη Νέα Σμύρνη και μείωσαν προσωρινά στο -3 τη διαφορά από τον προτελευταίο Παναιτωλικό.
Ήταν το πρώτο παιχνίδι στην Ελλάδα μετά τη διακοπή για τον κορωνοϊό και όπως ήταν λογικό οι παίκτες έδειξαν επηρεασμένοι. Ο Βόλος πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα έχοντας την κατοχή, ωστόσο με εξαίρεση μια κοντινή κεφαλιά του Ζοάο (9’) που «έβγαλε» ο Κότνικ, δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος είχε πρώτο μέλημα να κρατήσει το μηδέν, ενώ αδυνατούσε να βγει με αξιώσεις στην αντεπίθεση. Στο 41’ μάλιστα έχασε με τραυματισμό τον Αραμπούλι, με τον Βόκολο να περνάει τον Λυμπεράκη στα αριστερά και τον Εμμανουηλίδη σε θέση φορ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήρθε και η πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων, με τον Οικονόμου να βάζει σωτήρια την κόντρα σε σουτ του Τσιλούλη μέσα από την περιοχή.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, ενώ η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Ο Βόλος ήταν αυτός που πατούσε καλύτερα, ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσει με αξιώσεις. Αντίθετα ο Πανιώνιος έβγαινε πιο εύκολα στην αντεπίθεση και στο 57’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Εμμανουηλίδης έφυγε στην κόντρα και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Τσιλούλη, ο οποίος από κοντά πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Μάλιστα μετά το γκολ, οι γηπεδούχοι από τη χαρά τους ξέχασαν το πρωτόκολλο για τις αποστάσεις ασφαλείας και έγιναν ένα... κουβάρι από τους πανηγυρισμούς.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι έκαναν σωστή διαχείριση του υπέρ τους σκορ, κλείνωντας τους χώρους και δεν επέτρεψαν στον Βόλο να απειλήσει ουσιαστικά. Μάλιστα στο 89’ ο Πανιώνιος έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, με τον Σαραμαντά να βγαίνει απέναντι στον Γκαραβέλη αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και οι «κυανέρυθροι» πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία. Με τους τρεις βαθμούς μείωσαν προσωρινά στο -3 τη διαφορά από τον προτελευταίο Παναιτωλικό και έμειναν ζωντανοί για την παραμονή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.