Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στις 12-13 Ιουνίου οι ημιτελικοί του Coppa Italia

Στις 12-13 Ιουνίου οι ημιτελικοί του Coppa Italia

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/6/2020 21:15
Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα ανακοίνωσε επίσημα ότι οι δύο ημιτελικοί του Coppa Italia, Γιουβέντους-Μίλαν και Νάπολι Ίντερ, θα διεξαχθούν στις 12 και 13 Ιουνίου.

Επιστρέφει στη δράση και το ιταλικό ποδόσφαιρο με τους ημιτελικούς του Κυπέλλου να αποτελούν την πρόβα τζενεράλε πριν την επανέναρξη της Σέριε Α΄η οποία έχει δρομολογηθεί για τις 20 Ιουνίου. Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Αθλητισμού της χώρας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα οι δύο ημιτελικοί του Coppa Italia θα διεξαχθούν στις 12-13 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα η Γιουβέντους θα υποδεχθεί στο Τορίνο τη Μίλαν την Παρασκευή 12 Ιουνίου (πρώτο παιχνίδι 1-1), ενώ η Νάπολι θα φιλοξενήσει το Σάββατο 13 Ιουνίου την Ίντερ στη ρεβάνς του 0-1 του Σαν Σίρο. Η ιταλική λίγκα είχε αιτηθεί την διεξαγωγή των αγώνων τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και όχι στις 13-14 Ιουνίου όπως προγραμματιζόταν αρχικά. Έτσι οι ομάδες που θα προκριθούν θα έχουν περισσότερο χρόνο ξεκούρασης για τον τελικό ο οποίος θα λάβει χώρα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης την Τετάρτη 17 Ιουνίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.