Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποθέωσαν τον Δώνη οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Κορωπί

Αποθέωσαν τον Δώνη οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Κορωπί

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/6/2020 19:57
Περίπου 70 οπαδοί του Παναθηναϊκού έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση των «πράσινων» στο Κορωπί κι αποθέωσαν τον Γιώργο Δώνη για τη στάση του.

Όπως έγινε γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα, ο προπονητής των «πράσινων» θα αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά από απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στο Κορωπί κι αφού μίλησαν με τα καλύτερα λόγια στον Έλληνα τεχνικό, στη συνέχεια ζήτησαν απ' όλους να παίξουν για τη φανέλα της ομάδας στα πλέι οφ που ξεκινούν την Κυριακή (7/6) με το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Χαρακτηριστικά όσα φέρεται να ανέφεραν:

«Ήρθαμε σήμερα εδώ για να σας ζητήσουμε να μην παρατήσετε τα πλέι οφ και να τα δώσετε όλα για τη φανέλα, απ’ το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ μέχρι το τέλος.

Ξέρουμε ότι έχει δημιουργηθεί αναστάτωση χωρίς να έχετε εσείς την ευθύνη για το θέμα του προπονητή και ότι δεν σας άρεσε η απόλυση του προπονητή, αλλά από τη στιγμή που φοράτε αυτή τη φανέλα πρέπει να δίνεται τα πάντα και να την τιμάτε!

Έχετε μπροστά σας ντέρμπι με τους παραδοσιακούς μας αντιπάλους και έχει μεγάλη σημασία να παίξετε για τη φανέλα και για την ιστορία του συλλόγου.

Κόουτς πρέπει να σου πούμε μπράβο για τη στάση σου και πως σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο σύλλογο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να ξεχάσει ότι στα δύσκολα ήσουν εκεί και έκανες το καλύτερο που μπορούσες στις συνθήκες που βρήκες. Δεν μας βρήκες

Εμείς ξέρουμε ότι θα κάνεις τα πάντα για την ομάδα μέχρι την τελευταία ημέρα και σου ευχόμαστε καλή τύχη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.