Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αμφίβολο το μέλλον του Νταβίντ Λουίζ στην Άρσεναλ

Αμφίβολο το μέλλον του Νταβίντ Λουίζ στην Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2020 00:56
Αμφίβολο είναι το μέλλον του Νταβίντ Λουίζ στην Άρσεναλ, καθώς όπως αποκαλύπτει το SkySports το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου στόπερ με τους «κανονιέρηδες» εκπνέει σε ένα μήνα και μέχρι στιγμής οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο.

Ο Νταβίντ Λουίζ μετακόμισε από την Τσέλσι στην Άρσεναλ το καλοκαίρι, ωστόσο δεν αποκλείεται το πέρασμα του στους «κανονιέρηδες» να είναι αρκετά σύντομο. Όπως αναφέρει το SkySports, το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου στόπερ με την ομάδα του Λονδίνου λήγει σε ένα μήνα και οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει ακόμα σε συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Υπενθυμίζεται πως η Πρέμιερ Λιγκ έχει δώσει προθεσμία έως τις 23 Ιουνίου στις ομάδες ώστε να ανανεώσουν έως τον Αύγουστο τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν το καλοκαίρι, μετά την παράταση που παίρνει η σεζόν λόγω κορωνοϊού.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Νταβίντ Λουίζ εμφανίζεται θετικός να παραμείνει στην Άρσεναλ και κάτοικος Λονδίνου, αλλά ο ίδιος σε συνέντευξη του στις αρχές του μήνα στο βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο SportTV εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην Μπενφίκα. Οι επόμενες ημέρες αναμένονται καθοριστικές σχετικά με το μέλλον του 33χρονου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.