Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Με το... δεξί η ΑΕΚ

Γ’ Εθνική: Με το... δεξί η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2013 19:06
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Γ’ Εθνική η ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 2-0 του Μανδραϊκού χάρη σε δύο γκολάρες των Σταθάκη και Πλατέλλα, ενώ παράλληλα έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά και πέναλτι με τον Ντακόλ για να αυξήσει το προβάδισμα της.

Στην πρώτη της παρουσία στην Γ’ Εθνική, η ΑΕΚ κέρδισε εκτός έδρας τον Μανδραϊκό με 2-0, αν και παρουσιάστηκε αρκετά άστοχη.

Η «Ένωση» ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς (11΄), με σουτ του Σταθάκη σχεδόν από την σέντρα το οποίο κρέμασε τον Χρόνη για το 1-0. Στη συνέχεια οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα πήραν τα ηνία και έψαξαν το δεύτερο γκολ, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Μανδραικού βρισκόταν σε πολύ καλή μέρα και είπε «όχι» στις πολλές προσπάθειες των φιλοξενούμενων για να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, ωστόσο παραλίγο να πληρώσει την αστοχία της, καθώς ο Σερέπας έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, με τον Βούρα όμως να δηλώνει παρών.

Στο 75’ ο Ντακόλ κέρδισε πέναλτι, όμως ο ίδιος αστόχησε στην εκτέλεση, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά, ωστόσο στο 82’ ο Πλατέλλας με προσωπική ενέργεια «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.