Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστική διακοπή στην EuroLeague

Οριστική διακοπή στην EuroLeague

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
25/5/2020 14:16
Ο Τζόρντι Μπερτομέου πρότεινε την οριστική διακοπή της φετινής EuroLeague και οι ομάδες αποδέχτηκαν τη συγκεκριμένη πρόταση κι έτσι η διοργάνωση δεν θα ολοκληρωθεί, με την απόφαση να ανακοινώνεται κι επίσημα.

Τον περασμένο Μάρτιο μετά την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή των αγώνων της Ευρωλίγκας.

Παρ' όλα αυτά ο εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague είχε ξεκαθαρίσει με δηλώσεις του ότι εφόσον δεν ήταν εφικτό να ολοκληρωθεί η χρονιά, δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί αυτό με το... ζόρι.

Οι έντεκα ομάδες που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο με τη διοργάνωση -ανάμεσά τους ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός- έκαναν σύσκεψη με τον Τζόρντι Μπερτομέου και η πλειοψηφία συμφώνησε με την πρόταση του Καταλανού για οριστική διακοπή και η απόφαση ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα το μεσημέρι της Δευτέρας (25/5).

Υπενθυμίζεται ότι και οι περισσότεροι παίκτες ήταν υπέρ της συγκεκριμένης απόφασης, θεωρώντας ότι ήταν αδύνατο να συνεχιστεί η σεζόν, με τις υπάρχουσες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω του Covid-19.

Πλέον μένει να φανεί αν θα είναι εφικτό να ξεκινήσει κανονικά τον Οκτώβριο η αγωνιστική περίοδος 2020/201 κι αν ναι, υπό ποιες συνθήκες, ενώ όπως έγινε γνωστό θα λάβουν μέρος οι ίδιες ομάδες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.