Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μαριάπα: «Είναι λίγο τρομακτικό το να νιώθεις καλά και να έχεις τον ιό»

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μαριάπα: «Είναι λίγο τρομακτικό το να νιώθεις καλά και να έχεις τον ιό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2020 18:42
Ο Αντριάν Μαριάπα αποκάλυψε πως είναι ο παίκτης της Γουότφορντ που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. «Είναι λίγο τρομακτικό να νιώθεις απολύτως καλά και να έχεις τον ιό», δήλωσε ο παίκτης.

Ο αμυντικός της Γουότφορντ, Αντριάν Μαριάπα είναι ένας από τα έξι μέλη ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ που βγήκαν θετικά στον κορωνοϊό μετά το πρώτο μαζικό τεστ που πέρασαν οι σύλλογοι.

Ο 33χρονος δήλωσε πως δεν έχει κάποιο σύμπτομα και θα βρεθεί σε καραντίνα για επτά μέρες, ώσπου να κάνει ξανά το τεστ την άλλη εβδομάδα.

«Είναι λίγο τρομακτικό το να νιώθεις απολύτως καλά, να μην έχεις φύγει από το σπίτι και παρόλα αυτά να έχεις τον ιό. Εάν δεν ερχόμουν για προπόνηση και δεν έκανα το τεστ, δεν θα μάθαινα ποτέ ότι είχαν τον ιό και θα συνέχιζα να έκανα τα πράγματα που έκανα κανονικά. Είναι προφανώς περίεργη σκέψη».

Θετικά στον κορωνοϊό βρέθηκαν και δύο μέλη του σταφ της Γουότφορντ, ενώ το άλλο όνομα που έχει γίνει γνωστό ως θετικό στον ιό είναι ο βοηθός προπονητή της Μπέρνλι, Ίαν Γόαν.

Να σημειωθεί πως ο αρχηγός της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνι έχει γνωστοποίησε την απόφαση του να μην επιστρέψει στις προπονήσεις εν μέσω ανησυχιών για την υγεία του γιου του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.