Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έριξε τεσσάρα στην Βέρντερ η Λεβερκούζεν (highlights)

Έριξε τεσσάρα στην Βέρντερ η Λεβερκούζεν (highlights)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/5/2020 23:41
Η Λεβερκούζεν διέλυσε με 4-1 εκτός έδρας την Βέρντερ Βρέμης και διατηρήθηκε στο -1 από την 4η Λειψία, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με -5 από την 16η Φορτούνα Ντίσελντορφ. Δύο γκολ ο Χάβερτζ, δύο ασίστ ο Ντιαμπί

Σε περίπατο μετέτρεψε η Λεβερκούζεν την αναμέτρηση με την Βέρντερ στην Βρέμη και έτσι διατηρήθηκε στο -1 από την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ασπιρίνες» με εξαιρετική εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, πήραν άνετη νίκη με 4-1 επί της Βέρντερ, που πλήρωσε τα κενά στην άμυνα της και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά τη σωτηρία.

Η Λεβερκούζεν προηγήθηκε στο 28’ όταν μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Ντιαμπί, ο Χάβερτζ έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Βέρντερ Βρέμης απάντησε άμεσα (30’), με ωραίο τελείωμα του Γκεμπρεσελασιέ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, όμως στο 33’ οι «ασπιρίνες» πήραν εκ νέου το προβάδισμα με δεύτερη κεφαλιά του Χάβερτζ.

Στο 39’ ο Μπιτενκούρ σπατάλησε σημαντική στιγμή για να ισοφαρίσει και στο δεύτερο μέρος η Λεβερκούζεν έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Στο 61’ ο Βάιζερ πήρε την κεφαλιά ανάμεσα στους αμυντικούς των γηπεδούχων και έκανε το 1-3 ενώ στο 78’ ο Μπελαραμπί έδωσε τρομερή ασίστ στον Ντεμιρμπάι κι αυτός με «σκάψιμος» της μπάλας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.