Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τριάρα η Χέρτα μέσα στην έδρα της Χόφενχάιμ (highlights)

Τριάρα η Χέρτα μέσα στην έδρα της Χόφενχάιμ (highlights)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2020 18:47
Εντυπωσιακή ήταν η Χέρτα στο ντεμπούτο του Μπρούνο Λαμπαντία στον πάγκο της, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 της Χοφενχάιμ εκτός έδρας. Δείτε τις φάσεις και τα γκολ

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Μπρούνο Λαμπαντία στον πάγκο της Χέρτα, με τους Βερολινέζους να παίρνουν μεγάλο «διπλό» (3-0) στην έδρα της Χόφενάιμ, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος και στο 41’ χρειάστηκαν τη μεγάλη επέμβαση του Μπάουμαν, ο οποίος νίκησε σε τετ-α-τετ με τον Κούνια. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (54’) η Χόφενχάιμ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπέγκερ, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με την Χέρτα να πετυχαίνει δύο γκολ σε δύο λεπτά.

Στο 58ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ, αφού μετά από μακρινό σουτ του Μίντλεσταντ, η μπάλα βρήκε στον Ακπογκούμα και κατέληξε στα δίχτυα της εστία του για το 0-1. Δύο λεπτά μετά ο Μίντλεσταντ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ιμπίσεβιτς με δυνατή κεφαλιά διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία στο 71’ για να επιστρέψουν στο ματς, αλλά τρία λεπτά μετά ο Κούνια «άδειασε» τον Ακπογκούμα, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 0-3. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού η Χόφενχάιμ είχαν τρεις σημαντικές στιγμές για να πετύχουν το γκολ της τιμής, όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Γιάρσταιν.

Δείτε τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.