Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλοπ: «Κορυφαίος ο Μέσι, θαυμάζω τον Ρονάλντο»

Κλοπ: «Κορυφαίος ο Μέσι, θαυμάζω τον Ρονάλντο»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/5/2020 14:47
Ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι αποκάλυψε την προτίμησή του για τον Αργεντινό.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ πάντως δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη.

Ωστόσο δεν έκρυψε ότι θεωρεί τον Μέσι καλύτερο, διότι δεν έχει τα ίδια σωματικά προσόντα με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στο κανάλι «freekickerz» στο Youtube:

Για μένα κορυφαίος είναι ο Μέσι αλλά δεν θα μπορούσα να θαυμάζω τον Ρονάλντο περισσότερο από ότι το κάνω ήδη. Η εξήγηση που δίνω για την επιλογή μου είναι η ακόλουθη: Έχουμε παίξει απέναντι και στους δύο και είναι σχεδόν αδύνατον να αμυνθείς απέναντί τους. Όμως ο Μέσι από τη στιγμή της γέννησής του έχει πολύ λιγότερα εφόδια όσον αφορά στη σωματική του διάπλαση. Εάν μπορούσες να ζωγραφίσεις έναν τέλειο παίκτη, θα είχε το ύψος του Ρονάλντο και θα μπορούσε να πηδήξει τόσο ψηλά και να τρέξει τόσο γρήγορα όσο και ο Ρονάλντο. Εάν μάλιστα σε αυτά προσθέσουμε τη συνολική του συμπεριφορά, όπου είναι απόλυτα τέλειος και επαγγελματίας, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ο μικρός Μέσι που κάνει τα πάντα να φαίνονται απλά.Για αυτό το λόγο τον συμπαθώ λίγο περισσότερο ως παίκτη στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς αυτό να σημαίνει πάντως πως και ο Ρονάλντο δεν είναι ένας απίστευτα εκπληκτικός παίκτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.