Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Στον ΑΠΟΕΛ ο Αποστολάκης, επιστρέφει στους Κύπριους ο Ζαχίντ

Παναθηναϊκός: Στον ΑΠΟΕΛ ο Αποστολάκης, επιστρέφει στους Κύπριους ο Ζαχίντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2020 01:06
Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου δεξιού μπακ, Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ενώ γνωστοποίησε πως ο Γκάις Ζαχίντ θα επιστρέψει στην κυπριακή ομάδα.

Στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Αποστολάκης. Ο 20χρονος δεξιός μπακ, ένα από τα παιδιά της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, μένει ελεύθερος από τους «πράσινους» το καλοκαίρι και θα συνεχίσει την καριέρα του στους «γαλαζοκίτρινους».

Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας, Πρόδρμος Πετρίδης: «Σας αποκαλύπτω την πρώτη μεταγραφή. Αφορά τον Κώστα Αποστολάκη. Έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Είναι κάτω των 21. Είναι η πρώτη μας μεταγραφή» ήταν η δημόσια τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, μιλώντας στο Cablenet».

«Επιστρέφει ο Ζαχίντ»


Εκτός αυτού, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ξεκαθάρισε πως ο Γκάις Ζαχίντ υπολογίζεται και για αυτό θα επιστρέψει στην Κύπρο. Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης αγωνίζεται ως δανεικός στον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» δε φαίνεται ότι είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν το ποσό της ρήτρας, το οποίο αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ.

«Ο Ζαχίντ επιστρέφει στην Κύπρο και είναι στα πλάνα μας να μείνει αλλά αν έρθει μια πρόταση, δεν θα αρνηθούμε, όπως και για κανένα παίκτη» ήταν το σχόλιο του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.