Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Λύτρωση στις καθυστερήσεις για ΠΑΟΚ!

Γιουρόπα Λιγκ: Λύτρωση στις καθυστερήσεις για ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2013 00:00
Με γκολ του Βούκιτς στο 90+2’, ο ΠΑΟΚ γύρισε το παιχνίδι απέναντι στην Σαχτέρ Καραγκαντί και πήρε την πολύτιμη νίκη με 2-1 στην άδεια «Τούμπα», με αποτέλεσμα να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αν και τα… χρειάστηκε απέναντι στην Σαχτέρ η οποία πήρε προβάδισμα στο 50’ με εύστοχο πέναλτι (αμφισβητούμενο) του Κάνιας, εν τέλει ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς κέρδισε με 2-1 στην άδεια Τούμπα, χάρη σε κεφαλιά του Βούκιτς στο 90+2', με τον Σέρβο άσο μάλιστα να είχε περάσει στο παιχνίδι στο 85’!

Νωρίτερα, ο Αθανασιάδης με προβολή ύστερα από κόρνερ του Λούκας ισοφάρισε σε 1-1 στο 75’ για τον «δικέφαλο του Βορρά» ο οποίος είχε την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά δυσκολεύονταν να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες απέναντι στην κλειστή άμυνα της Σαχτέρ.

Ωστόσο, η είσοδος του Σαλπιγγίδη και κυρίως του Λινο στο δεύτερο μέρος, βοήθησαν την Ελληνική ομάδα να ανεβάσει ρυθμούς, και τελικά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του δεύτερου, ο Βούκιτς αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή» λυτρώνοντας την ομάδα του καθώς διαμόρφωσε το τελικό 2-1 καθυστερήσεις, σκορ που επέτρεψε στον ΠΑΟΚ της να φύγει με τη νίκη από την άδεια –για τελευταία αγωνιστική- Τούμπα.

Πλέον ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για να αντιμετωπίσει την Άλκμααρ η οποία με τη σειρά της κέρδισε με 1-0 την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.


Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Τζαβέλλας (65’ Λίνο), Βίτορ, Κατσουράνης, Λάζαρ (58’ Σαλπιγγίδης), Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Νίνης (85’ Βούκιτς), Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Γλύκος, Κατσικάς, Ολίσε, Νέτσιντ.

Σαχτέρ: Μοκίν, Μαλίου, Τζίντιτς, Ταράσοφ, Σιμσεβιτς, Ποριβάεφ, Βίσιους, Κάνιας, Γκαζαριάν, Φινοτσένκο, Κιζνιτσένκο (88’ Ζένκοβιτς).

Η βαθμολογία


1. ΠΑΟΚ 3

2. Άλκμααρ 3

3. Σαχτέρ Καραγκαντί 0

4. Μακάμπι Χάιφα 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.