Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόεδρος ιταλικής ομοσπονδίας: «Αν σταματήσουν τα πρωταθλήματα θα είναι θάνατος του ποδοσφαίρου»

Πρόεδρος ιταλικής ομοσπονδίας: «Αν σταματήσουν τα πρωταθλήματα θα είναι θάνατος του ποδοσφαίρου»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
30/4/2020 01:36
Έτοιμος να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί ούτως ώστε να συνεχιστεί το ποδόσφαιρο στην Ιταλία, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Γκαμπριέλε Γκραβίνα.

Ο 67χρονος παράγοντας δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων και πρόωρου φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, καθώς όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του, αυτό θα σημαίνει τον θάνατο του αθλήματος στη γειτονική χώρα, λόγω των τεράστιων οικονομικών ζημιών που θα προκαλέσει μία τέτοια απόφαση.

Η Κυβέρνηση της Ιταλίας αποφάσισε να μην επιτρέψει ομαδικές προπονήσεις στους συλλόγους μέχρι τις 18/5 και πλέον τα πάντα είναι στον «αέρα». Ο Γκραβίνα πάντως βγήκε μπροστά και τόνισε ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υπογράψει το μπλοκάρισμα των πρωταθλημάτων.

Παράλληλα επισήμανε ότι αν πρέπει να περιμένουν να φτάσει στο μηδέν ο αριθμός των κροσυμάτων κορωνοϊού τότε θα αναβληθεί και η σεζόν 2020/21.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

Το Plan B σε περίπτωση οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος; Η ευθύνη μου είναι να έχω και δεύτερο σενάριο, και τρίτο, και τέταρτο. Εάν όμως τα σενάρια σχετίζονται με την οριστική διακοπή σας λέω ότι για όσο είμαι πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, δεν θα υπογράψω ποτέ για το μπλοκάρισμα των πρωταθλημάτων. Αυτό θα σημάνει το θάνατο του ποδοσφαίρου. Όλοι ζητούν το μπλόκο, η κυβέρνηση πάει να το επιβάλλει

Εάν πρέπει να περιμένουμε να μηδενίσουμε τον αριθμό των ασθενών από τον κορωνοϊό ή να περιμένουμε το εμβόλιο, τότε θα χαθεί και η σεζόν 2020/21.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.