Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Η πλειοψηφία των ομάδων θέλει επανέναρξη, αρνητικός ο Αλαφούζος

Σούπερ Λιγκ: Η πλειοψηφία των ομάδων θέλει επανέναρξη, αρνητικός ο Αλαφούζος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2020 16:28
Υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος τάχθηκε η πλειοψηφία των ομάδων της Σούπερ Λιγκ στη σημερινή (29/4) τηλεδιάσκεψη της Λίγκας. «Όχι» από Αλαφούζο, ενστάσεις από ΠΑΟΚ.

Να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα θέλει η πλειοψηφία των ομάδων της Σούπερ Λιγκ όπως έγινε γνωστό στη σημερινή (29/4) τηλεδιάσκεψη της Λίγκας.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες που τάχθηκαν υπέρ της επανέναρξης είναι οι: Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης, ΌΦΗ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΛ, Ξάνθη, Λαμία και Βόλος . Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να τεθούν χρονικά περιθώρια και στάθηκε στα ζητήματα που προκύπτουν.

Αλαφούζος: «Είναι επικίνδυνο να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο επανέναρξης, αναφέροντας πως: «Οι αρχές απαγορεύουν τις ομαδικές προπονήσεις. Δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε. Οι παίκτες που θα επιστρέψουν από το εξωτερικό πρέπει να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών. Είναι επικίνδυνο να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Αν κολλήσει έστω ένας διαγωνιζόμενος, τι θα γίνει; Εκπλήσσομαι με την ομοθυμία της επανέναρξης. Είμαι αντίθετος» και μαζί του συμφώνησαν οι Φώτης Κωστούλας και Χρήστος Δάρας του Παναιτωλικού και του Πανιωνίου αντίστοιχα.

Γκαγκάτσης: «Να δοθεί χρονικό όριο για εκκίνηση ομαδικών προπονήσεων»

Από την πλευρά του, ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε ότι: «Προτείνω να δώσουμε ένα χρονικό όριο για εκκίνηση ομαδικών προπονήσεων. Αν ξεπεραστεί, να διακοπεί το πρωτάθλημα».

Λυσάνδρου: «Θα περιμένουμε την υγειονομική επιτροπή»

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου, τόνισε ότι «δεν παίρνουμε απόφαση για το αν ξεκινάμε. Συζητάμε για το αν θα στείλουμε αίτημα και μετά βλέπουμε τα επόμενα βήματα. Αν είμαστε θετικοί, μπορούμε να αρχίσουμε την επόμενη εβδομάδα σε μικρά γκρουπ προπονήσεις και θα περιμένουμε την υγειονομική επιτροπή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.