Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα»

Μουρίνιο: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2013 14:25
Απογοητευμένος για τη χθεσινή εντός έδρας ήττα της Τσέλσι από τη Βασιλεία (1-2) για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ παρουσιάστηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την εμφάνιση της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος βρίσκεται σήμερα στο στόχαστρο των αγγλικών εφημερίδων μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Τσέλσι, δήλωσε πως η ομάδα του δεν έχει την ωριμότητα να αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές, ωστόσο εξέφρασε την πεποίθηση του πως οι «μπλε» θα προκριθούν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Είμαι προπονητής κι εγώ είμαι υπεύθυνος για όλα. Ειδικά μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Χάσαμε σαν ομάδα. Αυτοί που έπαιξαν καλά μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι με εκείνους που δεν έπαιξαν. Στις καλές στιγμές θέλω όλοι να λάμπουν.

Νομίζω πως η ομάδα δεν έχει την ωριμότητα και την προσωπικότητα να αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές. Απέναντι στην Έβερτον το περασμένο Σαββατοκύριακο, κάναμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι όμως οι αντίπαλοι σκόραραν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και από εκεί και πέρα αισθανόσουν πως η ομάδα έτρεμε λίγο.

Στις άσχημες στιγμές θέλω να υπάρχει ηρεμία. Δεν είμαι σοκαρισμένος γιατί κάποιες φορές κερδίζεις και κάποιες χάνεις
», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος στη συνέχεια τόνισε πως η ομάδα του θα προκριθεί στους «16» του θεσμού:

«Ο στόχος του να βρεθούμε στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου που οδηγούν στην επόμενη φάση δεν θα χαθεί στα σίγουρα. Χάσαμε τρεις βαθμούς που πρέπει να πάρουμε από αλλού. Είτε από τη Βασιλεία, είτε από τη Σάλκε, είτε από τη Στεάουα, είτε από όλες»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.