Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έπλεξε το εγκώμιο του Μαυρία ο Ντι Κάνιο

Έπλεξε το εγκώμιο του Μαυρία ο Ντι Κάνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2013 14:09
Το εγκώμιο του Χάρη Μαυρία έπλεξε ο τεχνικός της Σάντερλαντ, Πάολο Ντι Κάνιο ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα άσο.

Ο Ιταλός προπονητής ο οποίος θεωρείται από τους bookmakers ως το πρώτο φαβορί για να αποχωρήσει από την Πρέμιερ Λιγκ μετά τα άσχημα αποτελέσματα της Σάντερλαντ στο πρωτάθλημα, τόνισε πως είναι πολύ ευχαριστημένος με τον Μαυρία, αναφέροντας πως έχει πολύ καλές προοπτικές και πως έμεινε ικανοποιημένος με την εμφάνιση του στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Μαυρία. Έχει πολύ καλές προοπτικές. Αυτό που είδα τις τελευταίες ημέρες είναι πως έχει τη θέληση να συνεχίσει και να δουλέψει σκληρά. Έπαιξε καλά απέναντι στην Άρσεναλ και θέλει να βελτιωθεί.

Έπλεξε το εγκώμιο του Μαυρία ο Ντι Κάνιο
Για τις δυσκολίες που είχε το ματς, τα πήγε πολύ καλά. Έχει πολλή ενέργεια, όχι μόνο καρδιά, αλλά είναι και αθλητικός και τον βλέπουμε να εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες. Με την ΜΚ Ντονς στο πρώτο του ματς έπαιζε το ένα-δύο και δεν μπορούσε να ακολουθήσει, αλλά απέναντι στην Άρσεναλ έτρεχε μακριά από την μπάλα για εβδομήντα λεπτά και ήταν καλός.

Στο δεύτερο μέρος έβγαλε μία βαθιά μπαλιά στον Άλτιντορ για να σκοράρει κι αυτό δεν είναι εύκολο
», πρόσθεσε ο Ντι Κάνιο ο οποίος ωστόσο τόνισε πως ο Τζιακερίνι θα πάρει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα για το παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ:

«Ο Τζιακερίνι είναι απόλυτα έτοιμος και δεν τίθεται θέμα, αφού πρέπει να παίξει με τη Γουέστ Μπρομ το Σάββατο. Όμως ξέρουμε ότι ο Μαυρίας έκανε καλό παιχνίδι και μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να προσφέρει. Έχουμε και το ματς που ακολουθεί την Τρίτη. Πρέπει να έχουμε λογική, γιατί σε αυτή τη θέση έχουμε δύο πολύ καλούς παίκτες και είμαι χαρούμενος γι αυτό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.