Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κήρυξε πτώχευση η Λόκερεν

Κήρυξε πτώχευση η Λόκερεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2020 16:25
Η ιστορική βελγική ομάδα, Λόκερεν κήρυξε πτώχευση, καθώς δεν κατάφερε να βρει χρηματοδότες ή επενδυτές για να πληρώσει τα χρέη της μέσα στις προθεσμίες.

Σε πτώχευση κηρύχθηκε η Λόκερεν. Η ιστορική ομάδα του Βελγίου που μετρά 97 χρόνια ζωής αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και έχει βρεθεί να αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Τα χρέη της σύμφωνα με το HNL αγγίζουν τα 5 εκατ. ευρώ και τα δικαστήρια της χώρας κήρυξαν την πτώχευσή της βάζοντας την εταιρεία σε καθεστώς ειδικής οικονομικής εκκαθάρισης.

«Με μεγάλη μου λύπη ανακοινώνω πως παρά τις προσπάθειές μας δεν μπορέσαμε να βρούμε χρηματοδότες ή επενδυτές για να πληρώσουμε τα χρέη μας μέσα στις προθεσμίες και συνεπώς αποδεχόμαστε την απόφαση του δικαστηρίου», δήλωσε ο πρόεδρος Λουί Ντε Βράις.

Η Λόκερεν ιδρύθηκε το 1923 και τη σεζόν 1974-75 ανέβηκε για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία. Στην τροπαιοθήκη της έχει δύο Κύπελλα (2011-12, 2013-14) αλλά και αρκετές συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργάνωσης, με κορυφαία στιγμή την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ τη σεζόν 1980-81.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχου συζητήσεις προκειμένου η ομάδα να συγχωνευτεί με την Βίγκορ Βάιτενς Χάμε της 3ης κατηγορίας του βελγικού ποδοσφαίρου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.