Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Χατσερίντι αποβλήθηκε και επιχείρησε να χτυπήσει το διαιτητή

Ο Χατσερίντι αποβλήθηκε και επιχείρησε να χτυπήσει το διαιτητή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2020 19:27
Πρώτο θέμα στα Μέσα της Λευκορωσίας είναι ο Γεβγέν Χατσερίντι. Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ υπέπεσε σε πέναλτι για εκτός φάσης χτύπημα στο παιχνίδι της Ντιναμό Μπρεστ με την Βίτεμπσκ, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, επιχείρησε να χτυπήσει το διαιτητή στα αποδυτήρια.

Σε αρνητικό πρωταγωνιστή στο εκτός έδρας παιχνίδι της Ντιναμό Μπρεστ με την Βίτεμπσκ εξελίχθηκε ο Γεβγέν Χατσερίντι. Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ υπέπεσε σε πέναλτι για εκτός φάσης χτύπημα, αποβλήθηκε και στη συνέχεια ξέσπασε, απωθώντας το διαιτητή.

Ωστόσο η ένταση συνεχίστηκε και μετά το φινάλε του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα μετά τη νίκη της Βίτεμπσκ, ο φυσικοθεραπευτής της Ντιναμό Μπρεστ, Σεργκέι Λαπίτσκι επιτέθηκε φραστικά στο διαιτητή και απείλησε ότι θα τον χτυπήσει. Από την πλευρά του ο Χατσερίντι επιχείρησε να χτυπήσει το διαιτητή, ο οποίος κατέγραψε στη συνέχεια το περιστατικό.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, η Ντιναμό Μπρεστ εξετάζει το σενάριο να απομακρύνει άμεσα τον Ουκρανό αμυντικό μετά τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι του Μ. Σαββάτου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.